To je to što me zanima!

Napao majku termosicom, drugi je prijetio smrću svojoj baki

Na području Istre čak trojica mladića su u odvojenim slučajevima prijetili svojim bližnjima, a jedan 20-godišnjak otišao je i korak dalje te napao svoju majku. Razlozi nisu poznati
Vidi originalni članak

Nakon što je pulska policija podnijela kaznenu prijavu, Općinsko je državno odvjetništvo provelo dokaznu radnju prvog ispitivanja dvojice 20-godišnjaka i jednog 37-godišnjaka zbog počinjenja kaznenog djela prijetnje, a uz to se jednog od 20 godišnjaka tereti se i za počinjenje kaznenog djelo nanošenja tjelesnih ozljeda. U ovim inače odvojenim slučajevima svi su akteri nasrnuli na svoje vlastite roditelje i članove obitelji. 

Prvi od mladića je 4. prosinca u obiteljskoj kući na području Istre, nakon verbalnog sukoba, bacio na 40-godišnju majku termo bocu pri čemu je ona zadobila tjelesne ozljede lake naravi, te joj je istovremeno upućivalo i prijeteće riječi. Sutkinja istrage Županijskog suda u Puli je stoga nakon ispitivanja prihvatila prijedlog Općinskog državnog odvjetništva i odredila 20-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela

Sa ništa blažom kaznom nije prošao niti njegov vršnjak, a koji je 5. prosinca u Vodnjanu, nakon verbalnog sukoba, zaprijetio svojoj 62-godišnjoj baki da će ubiti nju i 49-godišnjaka. I njega je kao u prvom slučaju sutkinja istrage Županijskog suda u Puli, a na prijedlog Općinskog državnog odvjetništva poslala iz rešetaka. 

Treći slučaj zbio se 8. prosinca u obiteljskoj kući u Puli, a kada je 37-godišnjak nakon verbalnog sukoba zaprijetio roditeljima, 68-godišnjaku i 65-godišnjakinji, da će im dignuti kuću u zrak i da će donijeti bombu i dinamit, te da će ih na koncu i ubiti. Zbog navedenog je i taj nasilnik na prijedlog Općinskog državnog odvjetništva završio u istražnom zatvoru kako do okončanja postupka ne bi utjecao na svjedoke ili ponovio kazneno djelo. 

Zbog čega su te osobe sukobile se sa vlastitim roditeljima i članovima obitelji, policija pa niti sudstvo nije se u svome priopćenju izjasnilo, pa je za pretpostaviti kako se radi o materijalnim stvarima. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • eazy e 11.12.2020.

    Ja bi njima dao po 40 godina zatvora..pa da vidimo dali bi drugi put dizali na roditelje ruke

  • Selo_malo 11.12.2020.

    Za sve to su krivi roditelji i moderan odgoj. Sve su djeci dopuštali i davali, nisu ih naučili raditi i poštenim radom sticati, a kada se više nema i sada kada je zagustilo, onda udri po roditeljima! Bi po meni, aha....!!

  • DrvoJavorovo 11.12.2020.

    Agonija se nastavlja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare