To je to što me zanima!

Napao paukovo 'gnijezdo' i htio 'osloboditi' svog Golfa

Mladi Puljanin (23) u srijedu je razbio ulazna vrata na parkiralištu Pula parkinga u namjeri da se dokopa Golfa. Dva tjedna ranije to je i uspio...
Vidi originalni članak

Razjareni 23-godišnji Puljanin u srijedu je drvenom palicom razbio ulazna vrata parkirališta poduzeća Pula parking u Puli, kako bi 'ukrao' svoga 'Golfa kojeg mu je ranije digao pauk. Policija kaže da je vozilo nepropisno parkirao na nogostupu u Istarskoj ulici, a kada je shvatio da ga nema, razbjesnio se, uzeo drvenu palicu, i uputio se na parking. Na parkiralište u ulici Prilaz kralja Salomona stigao je oko podne i drvenim drškom od krampa kojeg drži u prtljažniku auta, počeo lupati i razbijati klizna vrata. Uspio se dokopati svog Golfa, ali mu bijeg nije uspio. Spriječila ga je policija koja je od parkirališta udaljena svega nekoliko metara. U Pula parkingu nam kažu da je to bilo stravično za gledati.
- Imamo sve zabilježeno kamerom, no do okončanja postupka to se smatra dokaznim materijalom pa ga ne možemo iznositi u javnost. Razbijao je 12 minuta. Šteta je veća, ali ju još uvrđujemo. Policija ga je uhvatila na izlazu iz parkinga - kazao nem je djelatnik Pula parkinga. Mladić je i ozlijedio ruku u svom razbijačkom pohodu. Dva tjedna ranije, 30. prosinca prošle godine, mladić je također došao u Pula parking po svoj nepropisno parkirani auto. Oko 14 sati razbio je klizna vrata na ulazu, ušao u svoj Golf i odvezao se kući.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • MpH 16.01.2009.

    E dragi moji, kupite si Hummera pa nećete imat problema, kao i Rojs, Mehunka, Balaško... :)

  • maja06 16.01.2009.

    Vride pravila za sve male ljude gospodine a one glavonje koji imaju svuda veze i vezice parkiraju di stignu i ako ih pauk otjera nista ne placaju.E neka sad plati bar im je pokazao da moze da razbije!!!!!!!! Ja bi slade to platila nego kaznu taman bilo 100 put vise. Nema dovoljno parkiralista,a jos k tome neki neznaju parkirat pa zauzmu i dva mista, e njih triba slepat i kad ponovo poloze tek onda im vratit Auto.

  • outrager 15.01.2009.

    parkiranje bi se smjelo plaćati samo na privatnim parkiralištima, i NIGDJE drugdje!!! ako se negdje ne smije parkirati, onda ne smije nitko, ako se smije, trebali bi smjeti svi bez ikakvih plaćanja

Komentiraj...
Vidi sve komentare