To je to što me zanima!

Napao policajca s metlom, ovaj ga na mjestu izrešetao i ubio

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U nastavku rasnih sukoba u SAD-u objavljen je video policajca na Floridi koji je ispalio pet hitaca na psihički nestabilnog afroamerikanca i na mjestu ga usmrtio
Vidi originalni članak

Policija tvrdi da je Luvall Hall, ubijeni dvadesetpetogodišnjak, napao policajca drškom za metlu. Na videu se ne vidi Hall već samo policajac koji puca iz pištolja. Hallov odvjetnik tvrdi da je Hall bježao od policije iako se na snimkama čini da je u jednom trenutku trčao prema policajcima.

Odvjetnik policajca tvrdi da video pokazuje da je policajac pucao iz straha. Iako se ubojstvo dogodilo u veljači, video je objavljen velikih prosvjeda zbog niza ubojstava koje su policajci počinili nad afroamerikancima u posljednjih nekoliko mjeseci.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Dracubecca 10.04.2015.

    "Rasni sukobi"...provjerite činjenice prije nego servirate hrvatskoj javnosti ovakvke provokativne naslove

  • be yourself 10.04.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 09.04.2015.

    Kak mogu reći da ga je policajac ubio iz "straha", a kaj da kod nas policajac nekoga tak upuca? Rekli bi da nije upotrijebio silu koja je u srazmjeru sa napadom i "popušio" bi onu stvar...a da ne govorim kaj bi mu svašta u ovim našim komentarima napravili...

Komentiraj...
Vidi sve komentare