To je to što me zanima!

Napao policijske kadete: Uhitili mladića koji je ozlijedio drugog

Polaznici akademije su bili u civilnoj odjeći kada je ih je ispred kafića napao 21-godišnjak. U tučnjavi je teške ozlijede zadobio 22-godišnjak iz Županje te su ga zadržali na liječenju u Općoj bolnici u Zadru
Vidi originalni članak

Policajci Postaje granične policije Korenica uhitili su 21-godišnjaka iz Grabovca koji je u nedjelju oko tri sata ujutro napao polaznike Policijske akademije koji su u to vrijeme bili van službe.

Kako je izvijestila policija, polaznici akademije su bili u civilnoj odjeći kada je ih je ispred kafića napao 21-godišnjak. U tučnjavi je teške ozlijede zadobio 22-godišnjak iz Županje te su ga zadržali na liječenju u Općoj bolnici u Zadru.

Policija je provela kriminalističko istraživanje te utvrdila da postoji osnova sumnje da je 21-godišnjak počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede. Predali su ga pritvorskom nadzorniku, a kaznenu prijavu su dostavili nadležnom državnom odvjetništvu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • OS_LEGA 08.04.2019.

    Što je to bitno dali su bili u odori ili u civilu? Kako će se tek ponašati kada dobiju značku i oružje? Budući policajci stali na čep od piva pa hoće napraviti reda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare