To je to što me zanima!

Naporan dan: Na prosvjedu pozlilo čak trojici branitelja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Branitelji prosvjeduju već sedmi dan. Hitna pomoć je potvrdila kako je intervenirala čak pet puta. Trojici branitelja je pozlilo, a jedan od njih je završio u bolnici. VIDEO
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 7

  • dudekica 26.10.2014.

    Molim naše heroje,ratne vojne invalide 1.kategorije u invalidskim kolicima da se ne smrzavaju i ne pogoršavaju svoje zdravstveno stanje. Nek se vrate u svoje tople stanove prilagođene invalidima koje su dobili od države u znak zahvalnosti za herojstvo, nek troše ,svoju invalidninu mjesečno od 3.824 kune, prosječnu mirovinu od 5.000 kuna, ortopedski doplatak od 1100 kuna, budu uz njegovatelja ili njegovateljice koju država plaća 3.800 kuna, nek svake 7 godine i dalje dobivaju od države nesplatno auto prilagođen invalidima. Molim Vas, vratite se doma, ostavite ove zdrave branitelje nek i dalje traže ostavke.

  • tutti-frutti 26.10.2014.

    To su ratnici, a ne babe. Naravno da ne odustaju.

  • kvRŽica 26.10.2014.

    "Učinit ću sve da istina o velikanu Josipu Brozu Titu bude sačuvana", izjavio je Ivo Josipovć u Splitu. Predsjednik je odlikovao Lovru Reića, koji mu je rekao da "njegovo partizansko srce ne bi izdržalo" posjet braniteljima, koji je Josipović nedavno obavio.......- to je osoba koja bi mijenjala temelje republike i ustav RH. Postaje sve očiglednije da branitelji čine pravu stvar i da ćemo Hrvatsku morati ponovno braniti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare