To je to što me zanima!

Napunio je 90, a vrijeme krati posjećivanjem modnih revija

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Tihomir Beban nedavno je napunio devedeset godina. Cijeli se život bavio modom, a radni je vijek proveo u jugoslavenskoj modnoj tvrtki 'Revija'. Ne osjeća se starim
Vidi originalni članak

Njegova je najveća ljubav u životu uvijek bila moda. Bio je jedan od krojača u nekadašnjoj tvrtki 'Revija', a danas dobiva počasne pozive na razne modne revije hrvatskih kreatora.

POGLEDAJTE VIDEO: Tihomir nikad nije prestao pratiti modu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gospodin Tihomir i u devedeset i prvoj godini života drži se svog stila. Uvijek je bio šarmantan, a prema njegovoj priči, zbog njegovih su odijela sve oči bile uprte u njega.

-Jednom sam imao mladu unuku kraj sebe, a svi su mislili da sam neki bogataš koji je doveo ljubavnicu.- kazao je Tihomir

POGLEDAJTE VIDEO: Svojedobno su sve oči bile uprte u Tihomira

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim svog krojačkog umijeća i poznavanja mode, Tihomir je ponosan na još jedno svoje dostignuće. Potpuno je sam, bez ičije pomoći, izgradio cijeli put, pripadajući zid, ali i svoju kuću.

POGLEDAJTE VIDEO: Sve što ima napravio je sam

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

-Jedino me kiša i noć mogu stjerati u kuću- rekao je Tihomir, i dodao da će na sljedeću modnu reviju ići kad navrši sto godina.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • toKic0 17.11.2015.

    samo me zanima jeli za vrijeme drugog svjetskog rata bia na našoj Hrvatskoj strani ili na strani one šumske bande

  • VAJAP7 17.11.2015.

    Čovjek samo ostari rano ako ga psiha proždire ,ništa ga ne zanima,svemu mu smeta ,novaca nikad dosta,takav čovjek će brzo ostariti i razboljeti se.Živio deda 110 godina.

  • Wolf Haley 17.11.2015.

    Bas je zakon deda!

Komentiraj...
Vidi sve komentare