To je to što me zanima!

Naredila da joj bivšem dečku zapale brod, a policajcu auto

Uhitili su sedmero ljudi, dok je za dvoje raspisana tjeralica. Paralelno s akcijom u Dubrovniku, članove istog krijumčarskog lanca priveli su i u susjednoj BiH
Vidi originalni članak

U četvrtak ujutro dubrovačka je policija opkolila grad kako bi u sklopu višemjesečne akcije “Gladius 3” privela krijumčare i preprodavače kokaina, amfetamina i marihuane.

Uhitili su sedmero ljudi, dok je za dvoje raspisana tjeralica. Paralelno s akcijom u Dubrovniku, članove istog krijumčarskog lanca priveli su i u susjednoj BiH. Tamo su priveli ukupno 17 osoba, među kojima su i četiri policajca. Većini sumnjivaca uhićenih u Dubrovniku to nije prvi put da su se ogriješili o zakon, piše Večernji list.

Tako je primjerice Ana Perović (38), jedina žena uhićena u krijumčarskom lancu, 2009. osuđena jer je novog partnera nagovorila da zapali brod njezina bivšeg dečka i poslodavca. Pola godine kasnije, Tomislava Zucalu (41) nagovorila je da zapali automobil dubrovačkog inspektora Luke Delije.

Zucalu se 2011. sudilo i zbog preprodaje heroina i kokaina u Dubrovniku. I njemu i Perović lisice su ponovno stavljene na ruke u četvrtak ujutro. 

Cijeli tekst pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 20

  • ajetodoo 22.05.2015.

    Kriminal, ratovi , političke zakulisne igre, sve to ima veze sa ženama.(čast izuzecima, moje dame)

  • yocko 22.05.2015.

    I to je glava kad se je dao nagovoriti na sve to.

  • LebronPetrovic 22.05.2015.

    Ako su sposobni za kriminal, to ne znači da znaju sa ženama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare