To je to što me zanima!

'Narod odlučuje' tvrdi: Imamo dovoljno potpisa za referendum

Konačne brojke još ne žele objaviti jer brojanje još traje. U trenutku kada su došli do željene brojke odlučili su na Facebooku podijeliti sretnu vijest, kazala je Markić...
Vidi originalni članak

Građanska inicijativa 'Narod odlučuje' tvrdi na Facebooku kako su prikupili dovoljno potpisa za provođenje referenduma o izmjenama izbornog sustava.

Objavili su status sadržaja:

- Narod je odlučio: Imamo referendum!

Da su sakupili dovoljno potpisa, odnosno minimalno 374.740 potpisa koliko je potrebno za održavanje referenduma za Večernji list izjavila je i Željka Markić.

Konačne brojke još ne žele objaviti jer brojanje još traje. U trenutku kada su došli do željene brojke odlučili su na Facebooku podijeliti sretnu vijest, kazala je Markić, dodavši da će u četvrtak biti konferencija za medije na kojoj će objaviti točan broj.  

– Ovo je dokaz da su ljudi željni promjena – dodala je Markić. Inicijativa referendumom želi smanjiti broj saborskih mjesta i broj zastupnika nacionalnih manjina te ojačati sustav preferencijalnog glasovanja.

Idi na 24sata

Komentari 431

  • Tony_93 30.05.2018.

    ovi svi koji bacaju minuse su nasi politicari😂

  • 30.05.2018.

    Hahahahahhahahaha propao referendum, nema dost potpisa :D

  • binz_hearse 30.05.2018.

    Kad god imam zatvor debelog crijeva utipkam u google Željka Markić i express se riješim ostataka marende iz 2. razreda osnovne

Komentiraj...
Vidi sve komentare