To je to što me zanima!

Naručio mobitel za 2.500 kuna, a dobio rezance i stari adapter

Osječanin je na internetu vidio oglas za mobitel i platio ga 2.500 kuna, no u paketu koji mu je stigao poštom bili su rezanci i adapter. Policija je prijavila Međimurca
Vidi originalni članak

G.M. (46) iz Osijeka šokirao se kad je dobio poštansku pošiljku iz Međimurja koju je prethodno platio 2.500 kuna. Naime, umjesto naručenog i plaćenog mobitela, za koji je G.M. 14. prosinca 22-godišnjaku s područja Međimurja platio 2.500 kuna, dobio je paket u kojem se nalazio stari električni adapter i rezanci. Osječanin je narudžbu dogovorio preko interneta gdje je vidio oglas o prodaji mobitela.

Policija će protiv Međimurca podnijeti kaznenu prijavu zbog prijevare. 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • NitramCisevap 11.01.2012.

    Kratko i jasno....PRVO roba, onda NOVAC....vrlo jednostavna deviza, koja sprijecava nemile dogadjaje, prijevare i sve ostalo, ako hoce lovu unaprijed, neka proda tati svome.

  • zoki67 11.01.2012.

    Nemojte kupovati ništa preko njuškala ili aukcija hr. a da morate unaprijed slati novac. Ili robu pokušajte preuzeti osobno ili neka šalje pouzećem. Sve ostalo je riskantno. Još bih preporučio da se prije telefonski stupi u kontakt sa oglašivaćem i sve lijepo dogovori.

  • Veky JeK 11.01.2012.

    prodajem drva!!!saljem postom!!!!;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare