To je to što me zanima!

'Nas nije pratila interventna...': Kovačević podsjetio premijera

Taj posao sa još većom ljubavi i vjerom, te rezultatima radili su pokojni ministar dr. Juraj Njavro i moja malenkost, Pero Kovačević. Nismo se bojali ići među branitelje
Vidi originalni članak

Nakon što je premijer Zoran Milanović u Bruxellesu u petak izjavio da se ne može sjetiti niti jednog ministra i njegovog pomoćnika kao što su Fred Matić i Bojan Glavašević koji su s toliko ljubavi i vjere radili taj posao, oglasio se Pero Kovačević, bivši saborski zastupnik, ali i nekadašnji pomoćnik ministra branitelja.

On je na svom Facebook profilu napisao sljedeće:

Milanović ima "slabo" sjećanje ili ispravak netočnog navoda

Zoran Milanović, reče danas: "- Moram ponoviti da se ne mogu sjetiti niti jednog ministra i njegovog pomoćnika kao što su Fred Matić i Glavašević koji su s toliko ljubavi i vjere radili taj posao pa opet ne valja!" 

Možda Milanović u to vrijeme nije bio u Hrvatskoj pa ga podsjećam.

Taj posao sa još većom ljubavi i vjerom, te rezultatima radili su pokojni ministar dr, Juraj Njavro i moja malenkost Pero Kovačević nismo se bojali ići među branitelje i nije nas pratila interventna policija kad smo dolazili na posao.

Pokojni dr. Njavro je otišao pred branitelja koji je imao bombu i prijetio da će aktivirati i riješio situaciju, osobno sam tri puta išao i riješio situacije kad su branitelji sa oružjem u mirovinskom zatočili liječnike, unatoč upozorenju civilne i vojne policije da ne ulazim.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • SAINT 25.10.2014.

    Matić je Hrvatski ministar samo po tituli ostalo znamo.

  • sumnjičav 25.10.2014.

    To nije prvi puta da Zoki javno pokazuje "kratku pamet"

  • jožek2 25.10.2014.

    Gospodine Kovačeviću kad ste s toliko ljubavi i ponosa obavljali posao zamjenika ministra brenitelja zašto su se branitelji ubijali i prjetili bombama?

Komentiraj...
Vidi sve komentare