To je to što me zanima!

'Naša Mila je dobro. Zaklada će početi raditi kroz deset dana'

Ponovit ću ono što sam zaista puno puta rekao - ne smijemo se razjedinjavati i dopustiti da nas razlike determiniraju. Mi smo jedan narod, napisao je Marin Rončević
Vidi originalni članak

Malena Mila Rončević koja se nalazi na liječenju u Philadelphiji i dalje se bori za život. Njezin otac Marin oglasio se danas putem Facebooka i poručio da je malena dobro. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

TATA IMA DOBRE VIJESTI: 'Mila je odlično, ni u najluđim snovima ovo nismo očekivali...'

- Borba je duga i neizvjesna, ali nadamo se i vjerujemo u najbolji mogući ishod. Hvala vam svima koji ste na bilo koji način bili ili jeste dio njene/naše priče. Ponovit ću ono što sam zaista puno puta rekao - ne smijemo se razjedinjavati i dopustiti da nas razlike determiniraju. Naša se obitelj i dalje zahvaljuje Bogu, ali i liječnicima i svim ljudima dobre volje koji su nam pomogli, bez obzira na (ne)vjeru, rasu, racionalnost ili pripadnost pojedinim tijelima i organizacijama. Mi smo jedan narod. Tko to želi shvatiti, razumije i bez mojeg pojašnjenja, tko ne želi, ništa što napišem neće mu promijeniti mišljenje - napisao je u objavi, između ostalog, Marin Rončević.

Dodao je kako će zaklada za liječenje djece s novcem koji je uplaćen prvotno za Milu početi s radom kroz desetak dana.

POGLEDAJTE VIDEO:

- O svemu ćete saznati uskoro više, a nadam se da će se i osim dobrih ljudi uključiti i država te da će svako dijete dobiti priliku, bez obzira na s(p)retne okolnosti. Hvala i svim ponudama za volontiranje, ostajemo u kontaktu. Ljudi, veliki pozdrav od svih nas - poručio je Milin tata.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 54

  • igVu75 05.05.2019.

    Razumijem njegovu volju I entuzijazam ali bojim se da je bitku sa našim dužnosnicima unaprijed izgubio .... portošit će ga I odbaciti kao I nebrojene druge koji su pokušali pomoći ovoj zemlji čistog srca I bez zle namjere.... bilo bi zanimljivo vidjeti koliko su naši vrli političari uplatili svojeg (našeg) novca za liječenje ovog anđela.... kako god moju podršku ima ali......

  • pinkica123 05.05.2019.

    Slatkica malena, neka se samo oporavi i bude sretna..

  • Lun@777 05.05.2019.

    Ne znam zašto mi je obrisan komentar? Zar se ne smije pisati o lijepim i pozitivnim stvarima koje se događaju u lijepoj našoj? Da je to pisano za Ameriku ili Njemačku, vjerojatno mi ne bi brisali. Hvalila sam akciju osnivanja Zaklade Milinih roditelja, a usput rekla da jedna takva postoji i u Međimurju, već skoro 20 godina. Ne mogu a da se ne zapitam, zašto nisam smjela? Oprostite mi ako se ne smiju pisati pozitivne stvari koje se dešavaju u Hrvatskoj ili u mojem Međimurju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare