To je to što me zanima!

Nasilna smrt u Dobrinju? Našli mrtvog muškarca u dvorištu

Tijelo starijeg muškarca našli su u dvorištu jedne obiteljske kuće u mjestu Dobrinj u unutrašnjosti Krka. Očevid vodi zamjenica županijskog državnog odvjetnika iz Rijeke
Vidi originalni članak

Negdje oko 20.40 sati u Dobrinju na otoku Krku pronađeno je tijelo starijeg muškarca. Tijelo je nađeno u dvorištu jedne obiteljske kuće. 

Policija je izvijestila kako očevidom rukovodi Barbara Sandalj, zamjenica županijskog državnog odvjetnika iz Rijeke, pa postoji mogućnost da se radi o nasilnoj smrti. Više detalja će biti poznato nakon očevida koji je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • meryy 04.12.2013.

    u dućan i kamo trebam žurim prije mraka,bojim se šetati više ulicama,bojim se izići sa društvom 2oo metara od kuće.Prvo ovaj dečko nestane u Kraljevici,pa sad ovo...Bože moj same patnje i straha po cijeloj našoj državi.

  • anita blažević 04.12.2013.

    Kriza morala je na vrhuncu. neka se svatko pomoli da ostane zdrave pameti, jer bez nje smo siromasi.

  • kormilar 04.12.2013.

    To je nekad bila vijest, ali više ne. Zar nema nasilno mrtvih na sve strane? Nažalost to je postala naša realnost. Ako se iščuđavate, još ćete biti optuženi da ne znate živjeti, jer se ne znate prilagoditi životu, pa će vas kao nesposobne poznanici izbjegavati. Gdje ide ovaj svijet?

Komentiraj...
Vidi sve komentare