To je to što me zanima!

Nasilni punac prijeti obitelji: 'Rekao mi je da će nas zaklati'

Četveročlana obitelj danima živi u strahu zbog oca, punca i djeda koji im prijeti nožem. Nije mu jasno kako punac nakon toliko prijetnji još nije završio u zatvoru
Vidi originalni članak

To traje već godinama. Ovo mu je šesta prekršajna prijava za obiteljsko nasilje, iako je u pitanju kazneno djelo prijetnje, kaže zet (43) punca alkoholičara.

Njemu i njegovoj obitelji nasilni punac danima prijeti nožem, a prošle subote je pred svojim unukama s nožem u ruci razvaljivao vrata. Ona su bila jedino što ga je dijelilo od žene s djecom.

- Meni je upropastio djetinjstvo svojim opijanjem i maltretiranjem. Ne želim da i moja djeca to proživljavaju - kaže prestravljena kći (32).

Prekršajni sudac ga pustio kući

Nasreću, dok je kćeri izvlačila kroz prozor u vrt, pristigla je policija, koju su pozvali u pomoć. Nasilnog oca su odveli u postaju, gdje je i prenoćio, no već ujutro ga je prekršajni sudac pustio kući.

- Sljedeće jutro u prolazu mi je rekao da će nas sve zaklati prije ili poslije. Izgleda da treba poteći krv da bi sustav napokon proradio - kaže zabrinuti i ogorčeni zet.

Dobio samo prekršajnu prijavu?!

Otišli su se požaliti u policiju i pokazali videosnimku divljanja. Naposljetku su našli inspektora koji im je kazao da je u pitanju kazneno djelo a ne prekršaj. Poslao je patrolu da ponovno privede punca. Obitelj je otišla na prekršajni sud, gdje im je dežurni sudac kazao da je policija napravila propust jer ga nije odmah prijavila za kazneno djelo.

- Potom sam otišao u Državno odvjetništvo i pokazao im snimku. Državni odvjetnik je snimku pokazao istražnom sucu, no on ga je ipak pustio na slobodu - u nevjerici kaže zet.

Strahuju od novog napada

Nije mu jasno kako punac nakon toliko prijetnji nijednom nije završio u zatvoru. Nekoliko puta su već bili i u Centru za socijalnu skrb, a tamo su ih pitali imaju li se kamo preseliti. Obitelj se skriva iza zaključanih na brzinu popravljenih vrata. Strahuju od novog napada.

Idi na 24sata

Komentari 279

  • bobi juka 08.03.2014.

    U pm! Ovdi na komentarima sami komandosi, zelene beretke itd... a ja bi ih najvjerojatnije za marendu pojeo njih 4-5 i onda bi reka, a da je sad bilo pojist stagod...

  • bobi juka 08.03.2014.

    Alo pizdeki skinite se sa sise ipak imate preko 30 god i kad vam mama ne da za cigare i kavu onda taj dan sjedite frustrirani za 'kompicem' koji je vas najbolji prijatelj i najvjerojatnije pisete piz.....e i onda upalite free porn videos pa se onda rukujete s MALIM jer veliki bar nadje nesto

  • bobi juka 08.03.2014.

    Alo pizdeki jos 2011 kcer ga je mogla poslat u zatvor, medjutim nije jer ipak je to njen otac

Komentiraj...
Vidi sve komentare