To je to što me zanima!

Nasilnik prijetio u autobusu: Putnici ga prebili i izbacili van

SAD: Putnike je iznervirao jedan muškarac koji je prijetio jednoj putnici. Kada je pokušao udariti jednog drugog putnika, zajedničkim snagama su navalili na njega
Vidi originalni članak

Nesvakidašnju hrabrost i zajedništvo pokazali su putnici jednog autobusa u New Yorku.  

Naime, jedan je muškarac cijelo vrijeme psovao, derao se i prijetio jednoj putnici. Starijem muškarcu, koji je sjedio pored 'žrtve', nije bilo ugodno te je nešto dobacio nasilniku, na što je ovaj počeo prijetiti i njemu. 

Stariji muškarac je tada ustao kako bi mu stao na kraj. Nasilnik ga je krenuo udariti i u tom je trenutku nekoliko drugih putnika navalilo na njega. Tukli su ga nemilosrdno rukama i nogama, te naposljetku zatražili od vozača da otvori vrata kako bi nasilnika izbacili van.   

Putnica koja je snimala cijeli incident u tom se trenutku počela smijati od zadovoljstva.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • sacko 22.04.2014.

    Kod nas bi došla murija i prekršajno prijavila sve putnike i na sudu bi svima sutkinja opalila 1500-3000 kuna kazne.I ovom moronu što napada i svim putnicima.Kod nas tinejdžer nasrne na starijeg čovjeka, psuje mu sve živo i mrtvo, mater, maše mu rukom pred nosem i kad mu čovjek drekne da se makne (umjesto da mu opali par odgojnih kad nije ni ćaća ni mater), klinjo padne kao pokošen i sklupča se, istrlja obraze a trojica suučesnika počne snimati mobitelom od trena kad mali padne ( namjerno fingirajući pad od šamara) trlja si obraz do bola.Dolaze drotovi, starom prijava, on samo što ne zaplače od muke jer drotovi ko drotovi, puši alkotest, daj osobnu, ´´vi ste nasilnik?´´ Jeste li već registrirani? bla,bla, a ovaj sirotan bi se najradije ubio da ima s čim.Klinci se poslije valjaju od smijeha (???).Dedek na prekršajac. Kazna?4000 kn.Neš palatiti? OK 14 dana bukse. TO JE HRVATSKA REALNOST!!!!!

  • komentator zgb 22.04.2014.

    Gušt je gledati kako ga bubaju ! Ona zaštitarka ili policajka sa 0,41 sekunde podsjeća me na naše "organe" reda. I mi ćemo morati sami rješavati stvari ...

  • 22.04.2014.

    Tako je!!! Dosta je bilo nasilja i agresije!

Komentiraj...
Vidi sve komentare