To je to što me zanima!

Nožem izbo suprugu i objesio se, troje djece bez roditelja

Iza njih je ostalo troje malodobne djece. Dvije blizanke, koje su upravo završile prvi razred osnovne škole i ženin sin iz prvog braka, koji je završio četvrti razred
Vidi originalni članak

U mjestu Kašljavac, 30-ak kilometara od Bjelovara u četvrtak navečer muškarac (39)  je osam puta izbo nožem suprugu (34), zatim je otišao do sjenika gdje se objesio. Supruga je od ozljeda preminula u Općoj bolnici u Bjelovaru.

Imali su troje malodobne djece. Dvije blizanke, koje su upravo završile prvi razred osnovne škole i žena je još imala sina iz prvog braka, koji je završio četvrti razred. Djecu je sinoć preuzela ženina sestra. 

Prema prvim informacijama, oboje su u vrijeme sukoba, oko 19 sati, bili u staji. Supruga je muzla krave, a muškarac je hranio stoku. Ne zna se zbog čega je došlo do razmirica.

Idi na 24sata

Komentari 61

  • ružno_pače 17.03.2013.

    najbitnije je da svi krivite njega,nije ni ona bila neko nevinašce!

  • njuskalo_hr 17.06.2012.

    žalosno je to da ako čovjeka zatvore i nije dobro da mu niko ne pomogne to je naša država kad su ga puštali iz zatvora vidjeli su sigurno da mu je stanje loše i da bi nešto mogao napraviti ,ženu poznajem međimurka je i kod nas u međimurju je pokopana bila je jako dobra šokirana sam bila kad sam čula da nju je muž izbo nožem,jako mi je žao sad su djeca ostala bez majčice,počivaj u miru i budi anđel svojoj dječici i dječici cijelog svijeta..

  • bilogorac123 16.06.2012.

    Molim Vas sve da se suzdržite od ne primjerenih komentara,ipak to dvoje jadnih ljudi ima rodbinu i prijatelje i nije u redu da se ovdje pišu svakakve gluposti. Donekle sam upoznat sa situacijom nastradale obitelji,Milana sam osobno poznavao,bio je dobar čovjek. Novinari danas pišu u gotovo svi,da je imao problema sa nasiljem,a trebali bi pisati da se ova tragedija dogodila radi nebrige društva,socijalne službe i već tko je nadležan za takve slučajeve... Čovjeka su zatvarali u zatvor radi nasilja u obitelji,a nitko nije pomogao da se izliječi,a imao je psihičkih problema,da se na vrijeme pomoglo danas bi bio živ i on i njegova nesretna supruga,a djeca ne bi nila siročad. Najlakše je nekoga osuditi i strpati u zatvor,treba pomoći,to treba...

Komentiraj...
Vidi sve komentare