To je to što me zanima!

Našli metalnu šipku kojom su pretukli I. Rađenovića?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Policija je blizu stana M. Šimunca iskopala šipku za koju vjeruje da je njome pretučen Rađenović. Navodno su našli i popis osoba koje treba pretući
Vidi originalni članak

Nikolu Presečkog (26) i Miodraga Šimunca (41) policija je u četvrtak oko 23 sata prepratila na Županijski sud u Zagrebu. Sumnjiče ih da su sredinom svibnja u zagrebačkom naselju Travno pretukli bivšeg direktora Zagrebačkih cesta Igora Rađenovića.
Istražni sudac Ivan Sarić ispitao ih je i odredio im 48-satno zadržavanje. Branili su se šutnjom. Za pokušaj nanošenja teških tjelesnih ozljeda prijeti im do tri godine zatvora.
Policija je još u četvrtak oko 16 sati počela “češljati” cvjetnjake ispred zgrade u Koranskoj ulici u Zagrebu, gdje je neprijavljeno stanovao Šimunac. Iz policije su nam potvrdili kako su pronašli neke predmete koje su poslali na vještačenje.
Doznajemo da je riječ o uskom, dugačkom, metalnom predmetu, za koji se pretpostavlja kako je šipka kojom je pretučen Rađenović. Policija je i u petak kopala po Koranskoj. Navodno su imali indicije da je u jednom od cvjetnjaka zakopana staklenka s drogom i pištoljem. No omela ih je kiša. Zbog opasnosti da im uništi moguće otiske prstiju, morali su prestati kopati.
O slučaju Rađenović oglasio se i gradonačelnik Milan Bandić.
- Čestitam policiji na uhićenju napadača, ali moram dodati da se to moglo učiniti i mnogo prije - kazao je Bandić. Na pitanje što ako se utvrdi da je nalogodavac premlaćivanja iz redova Holdinga, kaže: “Pustite policiju da radi svoj posao. Ja sam preozbiljan čovjek da bih nagađao o takvim stvarima. Manite se ćorava posla”.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Hacker-ri 18.07.2008.

    Sad kad su iskopali zemlje malo krumpira i kapulice mlade posadit sa gradeladu :) dodite i kod mene, ja imam pusku zakopanu u vrt ;)

  • user_1922 18.07.2008.

    zamisli cak su pronasli ove koji su lika pretukli, ali opet od toga nista kad su uhvaceni izvrsitelji a ne narucitelji, zamisli to su napravili show tek toliko kao da se radi nesto ali nista od toga nece biti, dok se ne uhvate glavni narucitelji ovo sve je nista

  • ona009 18.07.2008.

    nemogu vjerovat da se policija primila kopanja....to treba zapisat....mogli bi i kod mene doci malo...ajde za pocetak samo pola vrta...(svasta)

Komentiraj...
Vidi sve komentare