To je to što me zanima!

Tragedija u Lasovcu: U lovu na veprove ubijen maloljetnik

Mladić je bio gonič dvojici prijatelja koji su lovili divlje svinje u obližnjoj šumi. Kada je istrčao iz gustiša, lovci su pomislili da je divljač i zapucali. S.K. je umro na mjestu
Vidi originalni članak

S.K. (17), koji je na Badnjak trebao postati punoljetan, poginuo je u subotu oko 15.30 sati u šumi zvanoj Pepelana između Lasovca i Ribnjačke, pod za sada nerazjašnjenim okolnostima. Neslužbeno doznajemo da je mladić otišao s poznanicima u lov na divlje svinje i on im je navodno trebao pomoći tjerati divljač prema njima. Vidjevši da se nešto kreće u gustišu jedan je od lovaca ispalio hitac i umjesto očekivane divljači pogodio u glavu nesretnog mladića koji je na mjestu preminuo. 

Njegov djed sav shrvan od boli ispričao nam je kako je tog dana bio u Bjelovaru i došavši poslijepodne kući doznao je tragičnu vijest.

- Bio mi je sve na svijetu. Dobar mladić pred kojim je bila budućnost. Završio je za automehaničara i bio je jako vrijedan. Ne znam kako ću sada bez njega - kazao je djed.

Policija i Općinsko državno odvjetništvo iz Bjelovara ispituju sve okolnosti ovog tragičnog događaja koji je potresao mještane. Nesretni je mladić bio sin jedinac i živio je s roditeljima u Lasovcu, mjestu udaljenom 20-tak kilometara od Bjelovara.

Idi na 24sata

Komentari 228

  • BlackRaven 15.11.2011.

    Evo , zakon o nošenju i posjedovanju oružja.. pih, nekakvi polupismeni majmuni ga smiju imati a profesionalci ne smiju...??!?!!?!?! Nabijem to sve.. znači polupismeni manijak koji ne vidi dobro, napol je gluh, i većinom pijan, SMIJE imat doma 7,62 karabin, a ja nesmijem?!?!?! Kao veteran, instruktor i ...odustajem definitivno, od svega, bijesan sam ko ris, jer ovakve stavri se nesmiju desiti.. dosta mi je.. igrajte se "lovaca" domile volje, nedao vam Bog na mojem, pucam prvo. pitam za dokumente poslije. Ovo je 28-ma "nesreća" u zadnjih par godina, i oni i dalje "smiju" ....pa dobro Đuro , bem li mu sunce, znam da nemreš pogoti kravu u hodniku, ali si iapk neki šef te udruge profesionalnih krivolovaca..

  • BlackRaven 15.11.2011.

    Zamisli ovu situaciju: ideš se prošetat svojom šumom, djeca poerd i pas , svi uživaju, i neki "lovnik" opali i ubije ti dijete ili psa, jer je on "mislio"...Znaš šta, izbušio bi ga sa 30 komada da ga nitko više ne prepozna, a poslje mi je svejedno šta će biti dalje....

  • BlackRaven 15.11.2011.

    skratit ću ovo do maksimuma - profesionalni sam snajper , nikad ne bih mogao pucati u bespomoćnu životinju, ali u ovakve papke , koji glumataju frajere okolo - bez imalo razmišljanja. Znaš kako se zovem? Kad me vidiš - bježžžžžž...Jhebo vam pas mater nepismenu , koji se igrate s oružjem, i dobili ste finu kaznu. Nije mi žao nit malo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare