To je to što me zanima!

Našli ostatke nestalog Josipa Cindrića? 'Da, to je moj djed...'

Sin Josip, koji je tijekom potrage nudio 100.000 kuna nagrade onome tko mu nađe oca, nakon susreta s posmrtnim ostacima bio je toliko potresen da nije mogao govoriti...
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ljudski kostur koji su u subotu pronašli na predjelu Veliki Golić na Velebitu, prema izjavama obitelji, pripada 81-godišnjem Josipu Cindriću, koji je nestao 16. studenog prošle godine nakon što je sina odveo na paragliding nedaleko od Libinja. 

POGLEDAJTE VIDEO: Potraga je trajala gotovo godinu dana

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Obitelj je prepoznala tijelo na Odjelu patologije Opće bolnice u Šibeniku. Sin Josip, koji je tijekom potrage nudio 100.000 kuna nagrade onome tko mu nađe oca, nakon susreta s posmrtnim ostacima bio je toliko potresen da nije mogao govoriti.

No, unuk pronađenog Josipa, također Josip, smogao je snage i zahvalio novinarima i medijima što su pomogli obitelji da se za njihovim djedom, ocem, suprugom... pokrene potraga neviđenih razmjera.

- Vidjeli smo ostatke. To je on. Odjeća i stvari su njegove, a tijelo možete zamisliti u kakvom je stanju nakon toliko vremena - rekao nam je unuk Josip.

Prepoznavanjem od strane obitelji, kaže Josip, identifikacija službeno još nije okončana.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • Stelex 10.07.2017.

    Sve neki leševi u šumama. Navodno je prije par dana na šumskom području Gorskog kotara pronađen kostur također nestalog Milana Knausa iz Crnog luga. Potražite ga na MUP-ovoj strani nestalih. Nestao pod sumnjivim okolnostima, navodno lažno optužen za izvršenje nekog kaznenog djela, koje je rezultiralo njegovim bijegom, a pošto je bio teško bolestan nije trebalo dugo da od posljedica ne liječene bolesti i premine. 'Ajmo novinari 24 sata, pročeprkajte malo, mogla bi biti zanimljiva priča.

  • vinja 10.07.2017.

    Čovjek je ostao kod auta čekajući sina. Znači li to da se udaljio, zalutao pa negdje nastradao. I koliko je to daleko od mjesta gdje je čekao sina obzirom da ranije nije pronađen. Neka mu je laka zemlja.

  • Filip42 10.07.2017.

    koliko je bio udaljen od kad je sina ostavio...nejasno?

Komentiraj...
Vidi sve komentare