To je to što me zanima!

Našli sumnjiv paket: Pojačane mjere sigurnosti u Londonu

U subotu su pojačane mjere sigurnosti u londonskom metrou nakon uhićenja jednog 19-godišnjaka u petak povezanog s otkrićem sumnjivog paketa na postaji metroa
Vidi originalni članak

 U subotu su pojačane mjere sigurnosti u londonskom metrou nakon uhićenja jednog 19-godišnjaka u petak povezanog s otkrićem sumnjivog paketa na postaji metroa i njezina zatvaranja, naveo je Scotland Yard.

Osumnjičenog su policajci zaduženi za protuterorističku borbu priveli u petak sredinom dana u sjevernom dijelu Londona.

U subotu ujutro je osumnjičeni i dalje bio u pritvoru u Londonu, rekao je glasnogovornik Scotland Yarda i precizirao da je ostatke sumnjivog paketa pregledala specijalna policija kako bi odredila koliko su opasni.

U sklopu istrage su stručnjaci za borbu protiv terorizma u subotu pretražili jedan stan u New Abbottu, na jugozapadu Engleske i našli "sumnjivi predmet", dodao je Scotland Yard.

Prema pisanju Timesa, a na temelju izjava službi sigurnosti, mladić je djelovao samostalno, bez povezanosti s terorističkom ćelijom.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • BettyWales 23.10.2016.

    ajde hoće li mi radikalni ljevičari još prodavat priču da je sve u redu? da će sve bit u redu? ha? hoće li konačno priznat da je sve izmaklo kontroli??

  • 22.10.2016.

    Našli su oni moj k...c koji nemam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare