To je to što me zanima!

Našli tijelo mlade žene: Ležala je mrtva u podrumu danima?

Otkrio je alarm: Truplo mlade žene našli su u kotlovnici bolnice u Vrapču. Tko zna koliko bi tamo ležala da radnici nisu išli popraviti kvar na Odjelu psihogerijatrije
Vidi originalni članak

Zapuhnula ih je vruća para, a zatim im se učinilo da u vodi do koljena nešto leži. Radnici su mislili da je lutka, a onda su se šokirali kad su shvatili da je to truplo žene.

Bila je gola, a na rukama je imala rukavice. Pronašli su je jučer u kotlovnici Odjela psihogerijatrije u zagrebačkoj bolnici Vrapče. Nije jasno kako je tamo dospjela jer su vrata kotlovnice bila zaključana. Mogla je ući jedino kroz otvoreni prozor. Ne zna se ni koliko dugo je tamo ležala. Navodno su kraj nje bila odjeća i torbica. Nadaju se da će nakon obdukcije znati identitet i okolnosti smrti te je li žena bila pacijentica bolnice.

Prije četiri dana iz Vrapča je nestala pacijentica.

- Istina je, jedna se pacijentica nije pojavila na ručku. Odmah smo obavijestili obitelj i policiju i ne možemo isključiti mogućnost da je to ona - rekao je ravnatelj bolnice Vlado Jukić, koji nije primijetio ništa čudno u krugu bolnice.

- Svaki dan smo ovdje do 18 sati i nismo nikoga čuli ni vidjeli da se ovuda kreće - rekle su djelatnice bolnice otvorenog tipa u koju pacijenti sami dolaze i odlaze.

Idi na 24sata

Komentari 115

  • MarijoLasan 18.10.2012.

    Svakako je pohvalno što je pronađen ubojica Meksikanke Selene Macedo, što je policija ovaj put uspješno odradila svoj posao, ali postoji još jedan sličan tragičan slučaj koji se nedavno dogodio u Zagrebu. Naime, ne radi se o nikakvoj Meksikanki ili nekoj stranoj državljanki, već o jednoj našoj rođenoj Hrvatici - Marina Vete, koja potječe iz vrlo skromne, skladne i drage zagrebačke obitelji. Taj slučaj se potpuno zanemaruje, možda zbog nečijeg interesa, jer se dogodio u državnoj ustanovi tj. usred bolnice Vrapče. Marinina majka je u nekoliko navrata telefonski kontaktirala Zavod za sudsku medicinu i uvijek je dobivala isti odgovor da nalazi još uvijek nisu gotovi. Tek nakon 50-ak dana patolog sa Zavoda preko telefona kaže da je uzrok smrti termički šok, da nisu našli nikakve tragove nasilja ili ozljeda, niti je bila otrovana tj. predozirana od nečega. Također je rekao majci da nema uopće potrebe dolaziti na Zavod. Po njima izgleda da se naša Marina sama dobrovoljno bacila u vrelu vodu, da bi se doslovno skuhala u njoj. Ma kako da ne!!! Svatko tko poznaje Marinu u to ne može vjerovati, jer da se sama htjela ubiti, to bi napravila na bilo koji drugi, puno blaži način i ne bi se skidala gola. Istina, Marina je nije bila psihički stabilna i u zadnje vrijeme osjećala se loše, ali sama je tražila pomoć da se izliječi i evo kako je završila.

  • MarijoLasan 22.07.2012.

    Marina se nije ubila sama, u to smo uvjereni mi svi skupa. Micek to sam sebi takve stvari ne bi mogao nikada učiniti. Ona se uvijek bojala takvih mračnih prostorija. Nije nikako mogla sama uči kroz zaključana vrata te kotlovnice u podrumu, koja su jedna jedina i koja se nalaze samo s vanjske strane. Podrumski prozor te kotlovnice je i sada nedirnut, pun paučine, a na njemu se nalazi već zahrđala željezna mreža pričvršćena na prozorskim rešetkama (gitrama). Nju su svi voljeli, nije imala neprijatelja, nju nije mogao nitko mrziti, svima je željela samo dobro, štogod njoj učinili. Nije htjela ni mrava zgazit, ni sebi nauditii. Ona je bila takva osoba, tako dobra dušica. Našeg miceka više nema. :-((((( Sada je u raju s anđelima... i zauvijek u našim srcima. ♥

  • kucanice55 22.07.2012.

    Ma prestrašno,Mogu samo reći da su svi ti jadni bolesni ljudi sa psihičkim poremečajima doslovce otpisani,čast izuzecima jer svima je cilj da dobiju dobru terapiju od koje će biti mirni a uopće se neposvečuje dovoljno pažnje tim pacijentima.S njima se treba raditi,mislim da je bit izlječenja pokazati im da su prihvaćeni i voljeni upravo takvi kakvi jesu.Oni se osječaju loše jer ih "neki" smatraju luđacima.Nemislim baš na bolnicu Vrapće,svugdje ima tih propusta,svaka čast izuzecima.Isto tako mi nije jasno kako te osobe mogu odlutati iz bolnice.Ako se radi s njima tojest individualno razgovara uočila bi se neke promjene raspoloženja na koje bi se moglo pravovremeno reagirati

Komentiraj...
Vidi sve komentare