To je to što me zanima!

Naslijedila kuću u Bujama, pa u njoj pronašla puške i bombe

Policijska apelira na građane da predaju oružje koje nedozvoljeno posjeduju, a pogotovo oružje koje je zakonom zabranjeno. Tko dragovoljno preda oružje, protiv njega neće pokretati postupak
Vidi originalni članak

Bujska je policija u utorak ujutro zaprimila dojavu žene da je u kući koju je naslijedila pronašla oružje. Istarski policajci u kući su pronašli pištolj, tri puške, 562 komada streljiva, komplet za čišćenje oružja, šest spremnika za automatsku pušku, i četiri ručne bombe.

Vukovarsko-srijemska policija izvijestila je da je netko u Vinkovcima prilikom radova na dimnjaku obiteljske kuće pronašao zolju. Dragovoljno su je predali policiji i time izbjegli prijavu za nedozvoljeno držanje oružja. Policija je zolju preuzela i pohranila u skladište do uništenja.
Također, tijekom utorka 34-godišnjak iz Ilače, nedaleko od Vinkovaca, dojavio je policiji kako je u dvorištu obiteljske kuće pronašao eksplozivnu napravu. Na mjestu pronalaska obavili su očevid, a u tijeku je kriminalističko istraživanje kako bi se pronašao počinitelje, koji je ostavio bombu.

Policija apelira na građane da predaju oružje koje nedozvoljeno posjeduju, a pogotovo oružje koje je zakonom zabranjeno. To su redom automatsko vatreno oružje, vatreno oružje skriveno u drugim predmetima, vojni projektili s eksplozivnim punjenjem, eksplozivno oružje i njegove dijelove, streljiva s probojnim, eksplozivnim ili zapaljivim zrnima, vojno oružje...

Protiv građana koji dragovoljno prijave zabranjeno ili dozvoljeno oružje nadležnom tijelu, neće se pokretati prekršajni niti kazneni postupak.

Foto: Ilustracija
 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Sveta srdela 16.10.2019.

    Nemojte davati nikakvo oruzje, izbori se priblizavaju :)

  • Mikiliks 16.10.2019.

    To su oni koji misle da im je država prijatelj i misle da ce ih zaštititi. A onda bježe s pinklecima a na njihovoj bijedi država skuplja poene.

  • Mikiliks 16.10.2019.

    I krava je to prijavila. Bolesno je koliko blesavih ljudi ima. Umjesto da cuva jer ce uskoro sigurno trebati.A ako i nece ne traži te jesti. Krava.

Komentiraj...
Vidi sve komentare