To je to što me zanima!

Nasljednik Kuščevića: Novi ministar bit će Darko Nekić?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
On bi mogao biti prijelazno rješenje barem do jeseni. A onda će se odlučiti hoće li biti ministar ili će se možda ministarstvo uprave pripojiti Ministarstvu pravosuđa – kaže naš sugovornik
Vidi originalni članak

Izgleda da bi u fotelju ministra uprave Lovre Kuščevića mogao uskočiti dosadašnji državni tajnik u ministarstvu uprave Darko Nekić. On je blizak vrhu stranke, nije opterećen aferama, a Andrej Plenković mu je već ukazao povjerenje kada ga je imenovao povjerenikom HDZ-a za Ličko-senjsku županiju nakon izbacivanja Darka Milinovića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- On bi mogao biti prijelazno rješenje barem do jeseni. A onda će se odlučiti hoće li biti ministar ili će se možda ministarstvo uprave pripojiti Ministarstvu pravosuđa – kaže naš sugovornik.

Darko Nekić nam je kratko rekao da ne može niti opovrgnuti niti potvrditi takve informacije u ovom trenutku.

- Ja radim svoj posao i to nastavljam. Ne mogu ništa drugo komentira - rekao nam je.

Darko Nekić rođen je 11. listopada 1968. u Senju. Otac je troje djece. Na Filozofskom fakultetu završio je dvopredmetni studij povijesti i arheologije. Čak 11 godina obavljao je funkciju gradonačelnika Senja. 

Autor je objavljenih radova u znanstvenim i stručnim publikacijama kao i osvrta i prikaza knjiga. Realizator je dviju autorskih izložbi i suautor u osam izložbenih projekata te voditelj i sudionik u arheološkim i drugim istraživanjima.


 

Idi na 24sata

Komentari 63

  • lika60 11.07.2019.

    na ovom forumu svi pošteni i visokog morala, a sve osuđuju u pm, ja sam zaluta ...

  • lotus_1 09.07.2019.

    A da ministarstvo uprave pripoje ministarstvu državne imovine?

  • Cipelcug 09.07.2019.

    K starome jarcu, zar nemaju pravnika ili dr. prava za obnašanje funkcije ministra uprave. Nekada je postajalo ministarstvo pravosuđa i uprave.

Komentiraj...
Vidi sve komentare