To je to što me zanima!

Nasmiješeni policajac koji priča s dječicom raznježio je mnoge

U cijelom tom mirnom prosvjedu istaknula se slika koja vraća nadu u bolju budućnost i poruke kakve želimo gledati na našim ulicama. Organi reda koji čuvaju našu budućnost, našu djecu
Vidi originalni članak

U subotu se na zagrebačkom Trgu kralja Tomislava okupilo nekoliko tisuća prosvjednika kako bi poručili da je Hrvatskoj potrebna nulta stopa tolerancije na nasilje te predložili niz mjera koje bi povoljno utjecale na rad institucija, bolji pravni okvir i opću senzibilizaciju javnosti.

No, u cijelom tom mirnom prosvjedu istaknula se slika koja vraća nadu u bolju budućnost i poruke kakve želimo gledati na našim ulicama. Nasmiješeni policajac se sagnuo kako bi pričao s dječicom te time raznježio mnoge.

Ovom slikom prikazano je kako policija čuvaju našu budućnost, našu djecu. Sliku je objavila Davorka Cecelja Martinkec na svom Facebook profilu.

 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • x00x 18.03.2019.

    meni ovo vise lici ma..dodji dat ce ciko bona scenu

  • novkovka 18.03.2019.

    isto mogu POHVALITI policajca i policajku koji su meni pomogli sa sinom i odvezli nas u dz.i čekali sa mnom da nas vrate kući.PP Jastrebarsko.ako oni pročitaju nat će da se njih tiče(negdje u 11.mj.je to bilo).

  • mangup@dj 18.03.2019.

    A mamama drago !

Komentiraj...
Vidi sve komentare