To je to što me zanima!

Nasred A4 otvorila se velika rupa, sav promet zaustavljen

Dionica autoceste A4 od čvora Varaždin do čvora Ludbreg zatvorena je za sav promet u oba smjera te će se vozila preusmjeravati na alternativne pravce
Vidi originalni članak

Dionica A4 zatvorena je za sav promet jer se nasred autoceste između čvorova Varaždin i Ludbreg otvorila rupa. 

Uslijed izvođenja radova došlo je do otvaranja rupe u centralnom pojasu autoceste (smjer Zagreb) i otvaranja rupe u zaustavnoj traci (smjer Goričan), te slijeganja nasipa na bankini (smjer Goričan). Investitor radova je Općina Jalžabet, za potrebe poduzetničke gospodarske zone, a izvođač radova je Vodogradnja Varaždin d.d., objavile su Hrvatske autoceste. 

Zbog sigurnosti prometa na autocesti dionica autoceste čvor Varaždin - čvor Ludbreg  prema Goričanu zatvara se u 19:40, a dionica autoceste čvor Ludbreg - čvor Varaždin u smjeru Zagreba u 20:30 sati. Nakon 20:30 sati dionica autoceste A4 od čvora Varaždin do čvora Ludbreg biti će zatvorena za sav promet u oba smjera.

Preusmjeravanje prometa odvijat će se na alternativnim pravcima :

Smjer Zagreb - Goričan : čvor Varaždin, D528 prema D3 do D2 prema D530 i čvoru Ludbreg. 

Smjer Goričan - Zagreb: čvor Ludbreg D530 prema D2 do D3, prema D528 i čvoru Varaždin.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • materti 01.10.2015.

    Jos da admin ne cenzurira negativne kritike na racun 24sata, to bi bilo odlicno. Nazalost zakoni ove drzave protiv cenzure, ne postoje kad su u pitanju 24sata. Pitam se tko je za to zasluzan.

  • LebronPetrovic 30.09.2015.

    Tam najviše volim po zavojema voziti 170 km/h !

  • najiram 10 30.09.2015.

    partija potkopala ceste ...da kad odu da se sve uruži...kakve veze ima rojs sa time kaj su partici skopali grabu ispod ceste...

Komentiraj...
Vidi sve komentare