To je to što me zanima!

'Nastao je nesporazum, stara je obavijest o mrtvim biračima'

Iz Ministarstva uprave objavili su ispriku oko nesporazuma jer je njihova zaposlenica rekla da se upute za birače nalaze na stranicama, a mislila je na aktualne upute
Vidi originalni članak

Obavijest da mrtvi birači više neće moći glasovati na izborima koja se ne našla na stranicama Ministarstva uprave izazvala je brojne komentare u četvrtak navečer, no uz ispriku su reagirali iz Ministarstva tijekom večeri i istaknuli kako se radilo o staroj objavi iz 2014. godine.

- Ispričavamo se zbog nastalog nesporazuma oko telefonskog upita koji je bio vezan za upute biračima, a na koji je zaposlenica rekla kako se uputa nalazi na mrežnim stranicama - rekli su iz Ministarstva i dodali da je mislila na aktualne upute za Predsjedničke izbore koji će biti 22. prosinca.

U njima se također navodi uputa za aktivnu registraciju birača koji nemaju prebivalište u Hrvatskoj te da se moraju aktivno registrirati na zahtjev ili po službenoj dužnosti.

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • gordi 05.12.2019.

    To je problem kad ne radiš ništa 360 dana u godini i onda 5 dana trebaš nešto minimalno raditi ali si posao dobio preko veze pa i to uspiješ zeznut.

  • ErickBlack 05.12.2019.

    I biskupi kazu: " hdz jucer,danas,zauvijek"

  • 05.12.2019.

    Veći problem su fiktivni, nego mrtvi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare