To je to što me zanima!

Nastavak kadrovske čistke: U Zagrebu su raspuštena vodstva 14 mjesnih organizacija...

Osim Zagrebom, članovi Predsjedništva SDP-a na online sjednici bavili su se situacijom u Splitu, gdje stranka za gradonačelnika planira kandidirati mladog i široj javnosti nepoznatog Antu Franića
Vidi originalni članak

Nastavlja se "čišćenje" SDP-u Zagrebu od ljudi koji su bili povezani s bivšim rukovodstvom ili neizravno s Milanom Bandićem. Na online sjednici predsjedništva podržan je prijedlog raspuštanja vodstva 14 zagrebačkih mjesnih organizacija.

Predsjedništvo je održano online jer je predsjednik stranke Peđa Grbin razvio blage nuspojave na cjepivo koje je primio dan ranije.

KONAČNO ODLUČILI Hajdaš Dončić: SDP-ov kandidat za gradonačelnika bit će Klisović

Raspravljalo se i o situaciju u Splitu, gdje SDP planira za gradonačelnika kandidirati mladog i široj javnosti nepoznatog Antu Franića. On se u SDP upisao prije samo nekoliko godina, odnosno nakon odlaska Ive Baldasara. SDP-ovci kažu da je Franić predstavnik nove generacije obrazovanih i urbanih splitskih SDP-ovaca koji iza sebe nema repova. Uvjereni su i da će Splitu donijeti potrebnu promjenu.

GRBIN O RASPUŠTANJU 'Neki u zagrebačkoj organizaciji su pogledavali prema Bandiću'

Podsjetimo, ranije su odlukom Predsjedništva SDP-a raspuštene tri zagrebačke mjesne organizacije, a na sjednici početkom veljače i sama zagrebačka, ali i vukovarska organizacija stranke, a iz stranke je izbačen Željko Sabo.  

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Pero2020 17.02.2021.

    Razmirice u kominterni su uvijek bile, jer su se uvijek međusobno borili u ime "NARODA", a u pravilu narod je završavao na ulici ili u zatvorma!

  • markospil 12.02.2021.

    sada HDZ mirnije spava...uvalio poturicu Grbina SDP-u koji će ga rasturiti i dovesti gazdama na pjatu...bravo Peđa tako se radi

  • sitnozubi 12.02.2021.

    ovaj strastveni fan M.P. Thompsona če da napravi sam lustraciju u sdp onda još zločinačka i ja se vračam u Hrvatsku ko 90-tih...?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare