To je to što me zanima!

Nastavak suradnje Ericssona Nikole Tesle i A1 Hrvatska

Ericsson Nikola Tesla i A1 Hrvatska potpisali su novi petogodišnji ugovor kojim Ericsson Nikola Tesla ostaje isporučitelj radijskog dijela mobilne mreže A1 Hrvatska, izvijestili su u srijedu iz Ericsson NT
Vidi originalni članak

Predsjednica Ericssona NT Gordana Kovačević je izrazila zadovoljstvo potpisanim ugovorom te istaknula značaj strateške suradnje s A1 Hrvatska koja traje 22 godine, odnosno od ulaska tog operatora na hrvatsko tržište.

"U mrežu A1 Hrvatska uvest ćemo globalno prepoznate Ericssonove proizvode iz domene radijskih pristupnih mreža. To će unaprijediti mobilnu mrežu našeg strateškog partnera i omogućiti pružanje novih usluga i funkcionalnosti temeljenih na 5G tehnologiji koja je ujedno i platforma za snažnu digitalnu transformaciju cijelog društva", kazala je.

STRUČNJAK ZA TELEKOMUNIKACIJE: 'N1 kanal trebao bi biti u posebno plaćenom paketu koji će A1 ponuditi korisnicima'

Predsjednik Uprave A1 Hrvatska Jiří Dvorjančanský je rekao kako zahvaljujući strateškom partnerstvu A1 Hrvatska i Ericsson Nikola Tesla već 22 godine donose najbolje iskustvo povezivosti i tehnološke inovacije na domaće tržište.

"Pred A1 Hrvatska je značajan investicijski ciklus u 5G tehnologiju koja je nužna podrška za gospodarski oporavak i razvoj digitalnog društva. Investicijska dinamika ovisi o uvjetima 5G dražbe od koje očekujemo da bude stimulativna za razvoj i stvaranje pozitivne investicijske klime. Ostajemo predani digitalizaciji Hrvatske izgradnjom najmodernije infrastrukture koja će omogućiti 4. industrijsku revoluciju", istaknuo je.

PROPALI PREGOVORI Nema dogovora između A1 i N1: Od ponedjeljka ih više neće emitirati na svojoj TV platformi

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare