To je to što me zanima!

'Imamo kvalitetne dokaze za osuđujuću presudu Paravinji'

Paravinja je u iskazima bio vrlo prevrtljiv pa je policija istragu usmjerila na brojne potencijalne dokaze kao što su DNK i rute kojima se kretao kamionom, kaže Grbić
Vidi originalni članak

Hrvatska policija u ovom trenutku ima vrlo kvalitetne dokaze protiv Dragana Paravinje koji će dovesti do osuđujuće kazne, rekao je u četvrtak u Sarajevu Oliver Grbić, ravnatelj hrvatske policije. Dodao je kako je Paravinja u iskazima bio vrlo prevrtljiv pa je policija istragu usmjerila na brojne potencijalne dokaze kao što su DNK i rute kojima se Paravinja kretao kamionom. 

Grbić je u Sarajevu razgovarao s kolegama iz regije o jačanju suradnje, a u razgovorima je konstatirao kako je slučaj Paravinja bio svojevrsna pljuska policiji i pravosuđu Hrvatske, BiH i Srbije.  

Nestalu Antoniju traže uz cestu Knin-Split

Policija u potrazi za nestalom Antonijom Bilić (17) u četvrtak pretražuje područje uz cestu Knin -Split. Traži se u Polači, na predjelu Suhopolja. Sudjeluje 50 policajaca interventne, specijalne i kriminalističke policije PU šibensko-kninske i splitsko-dalmatinske. Policija naglašava da i nadalje nastavljaju s drugim mjerama i radnjama kako bi pronašli nestalu djevojku, a posebno kroz kriminalističko-analitičku obradu svih do sada prikupljenih podataka i obavijesti. 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • rođo rođin1 14.07.2011.

    grbiću,a što se sad praviš grbav,pa imali ste dobre argumente i kada ste mu domovnicu izdavali,pa ga niste zatvorili,fuj gadite mi se ............

  • brko1 14.07.2011.

    Tooo, ćapaj ga za muda Grba!

  • konjina 14.07.2011.

    po stoti put otkud mu domovnica TKO JU JE IZDAO POTPISAO I NA OSNOVU ČEGA

Komentiraj...
Vidi sve komentare