To je to što me zanima!

Nastavio letjeti: Avion brzinom od 250 km/h udario u zid luke

Boeing B737-800 trebao je sletjeti u Dubai, ali je zbog incidenta preusmjeren u Mumbai, grad na zapadu Indije. Oba pilota koji imaju više od 6500 sati letenje su pod istragom
Vidi originalni članak

Zrakoplov aviokompanije Air India koji je polijetao iz južnog indijskog grada Trichyja zaletio se u petak ujutro u zid njihove zračne luke. U zrakoplovu je bilo 130 putnika i šest članova posade, no nitko nije ozlijeđen.

Boeing B737-800 trebao je sletjeti u Dubai, ali je zbog incidenta preusmjeren u Mumbai, grad na zapadu Indije. Sletio je sigurno. Oba pilota koji imaju više od 6500 sati letenja su pod istragom. 

U priopćenju nacionalne indijske aviokompanije navodi se kako je avion možda "došao u dodir s perifernim zidom zračne luke". Dodali su kako je pilot zrakoplova pritom obavijestio centralu kako se zrakoplovni sustav nije oštetio. 

Indijska aviokompanija je u problemima od 2007. godine. Otada godinu nije završila u plusu, a Indija od prošle godine želi privatizirati kompaniju. No, zbog prevelikog duga, ne mogu privući dioničare. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • đubretarka 13.10.2018.

    Dubai u Saudijskoj Arabiji?

  • budalajlama 13.10.2018.

    Čudan narod, ti Indijanci!

Komentiraj...
Vidi sve komentare