To je to što me zanima!

Ispituju šest svjedoka, majka ubijenog Torlaka nije došla

Jučer su na sudu svjedočili roditelji ubijenih. Svjedočila je Marijana Knežević, majka Marina Bobana, a zatim Vlado Ožić Paić, otac Marina Ožića Paića. Bio im je to prvi put da su se suočili sa Zavadlavom
Vidi originalni članak

Suđenje Filipu Zavadlavu za trostruko ubojstvo nastavlja se danas u 9 sati na splitskom sudu, a Zavadlava će kao i jučer opet dovesti policijskim vozilom iz pritvora u Gospiću u Split.

POGLEDAJTE VIDEO: 'Zavadlav je dobro reagirao na jučerašnje saslušanje'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Oko 8.30 na sud je došao Branko Šerić, branitelj Filipa Zavadlava.

Od nekih svjedoka Šerić će odustati, kako je rekao, i neće inzistirati na njihovom saslušanju, no to se ne odnosi na vještačenja.

Danas bi trebalo biti ispitano šest svjedoka.

Nadalje, svjedočit će Milena Torlak, majka ubijenog Jurice Torlaka, a u sudnici bi se trebali pojaviti i članovi obitelji Dobrošević koji su se slučajno zatekli u vozilu za vrijeme dok je Zavadlav pucao po Varoši. 

Njihovo vozilo je bilo propucano, ali prošli su bez ikakvih ozljeda.

POGLEDAJTE VIDEO Drugi dan suđenja Zavadlavu

Jučer su na sudu svjedočili roditelji ubijenih. Svjedočila je Marijana Knežević, majka Marina Bobana, a zatim Vlado Ožić Paić, otac Marina Ožića Paića. Bio im je to prvi put da su se suočili s Filipom Zavadlavom.

Danas se ispituju svjedoci, koji su se neposredno prije i nakon zločina zatekli u Velom Varošu, ali vidjet će tko će se sve od tridesetak pozvanih svjedoka odazvati, na što je jučer upozorila i sutkinja Višnja Strinić, koja je navela da je bilo neurednih dostava poziva, a neki se pozivi ni nisu mogli uručiti.

Jučer je nakon izlaska iz sudnice shrvani otac Marina Ožića Paića izrazi nezadovoljstvo što se morao suočiti sa Zavadlavom, a odvjetnik Branko Šerić, koji brani Zavadlava, pokušao mu je izraziti saučešće radi smrti sina, ali Vlado Ožić Paić ga ili nije čuo ili ga je namjerno izbjegao.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • MilanJanus 14.08.2020.

    Kad država trenira strogocu,povezali ste ga na sve nacine a zlocinca i ubojicu horvatincica niste smejli tako Mislim da decka treba pustit da ye brani sa slobodne a ne ovakav cirkus radit

  • kormilar 13.08.2020.

    Kako to majka i sin nemaju isto prezime?

  • Svevecvideno 13.08.2020.

    Zasto ne napisete izjavu koju je dao njegov susjed di govori da je Filip tija normalno zivit, da su mu pritili i da je zbog svega bija rastrojen. Vi ste se uvatili za cacu od ovog Paica, da je on prihvatija stvarnost i pogleda istini u oci zna bi da mu je sin duboko zaglibija. I ovi ostali roditelji sinovi su im bili zivahni, malo su zastranili al su bili dobrodušni. Kakvu dusu moras imati da nekome drogu prodajes i nekog zlostavljas. Nazalost od svih tih probisvijeta s Filipove i s druge strane jedino on koji je zelio normalan zivot nije ga moga dobit. Srami se drzavo

Komentiraj...
Vidi sve komentare