To je to što me zanima!

Nastavlja se suđenje Ringwaldu i još dvojici muškaraca: Sud će pregledati nadzorne kamere

Šest metaka u glavu i vrat nesretnog Karmelina Fistanića je, drže na tužiteljstvu, ispalio Stipe Ringwald (48), dok su Jerko Pirić (35) te Vlado Zolota (49) bili zaduženi za potporu pri izvršenju zločina
Vidi originalni članak

Zbog likvidacije Karmelina Fistanića (39) na cesti kod skretanja za Brzet, kilometar od središta Omiša, 9. studenog prošle godine oko 14 sati, optužena su trojica.

POGLEDAJTE VIDEO: Suđenje osumnjičenima za ubojstvo Fistanića 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Šest metaka u glavu i vrat nesretnog Fistanića je, drže na tužiteljstvu, ispalio Stipe Ringwald (48), dok su Jerko Pirić (35) te Vlado Zolota (49) bili zaduženi za potporu pri izvršenju zločina. Fistanić je preminuo na mjestu, a idućih mjesec dana trajala je istraga na kojoj je bilo angažirano doslovno na stotine policajaca.

OSUMNJIČENI RINGWALD Sude mu za ubojstvo Karmelina, na sud u Splitu došao bosonog

Sud bi na današnjem ročištu trebao pregledati videosnimke nadzornih kamera s Lovrinca i iz Omiša koje bi mogle povezati svu trojicu međusobno. Na sudu bi se trebale pojaviti i dvije oštećenice, Karmelinova sestra i njegova djevojka. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • nomistakes 16.02.2021.

    Charlie Manson je mala beba za ovog

  • Dr.LOVE 16.02.2021.

    Ovo je Cirkus !  Kriminalac vs  hrvatsko sudstvo !   David & Goliath

  • duduuusta 16.02.2021.

    Di su njegova braća ustaše da ga podupiru malo? Ipak mu je svastika za koju su se ustaše borile u 2. svjetskom ratu tetovirana na sred čelendre.

Komentiraj...
Vidi sve komentare