To je to što me zanima!

Nastavlja se suđenje za ‘Veliki Agrokor‘. Ivica Todorić: Danas pobjeđujemo, kako god bilo!

Danas bi se na vijeću trebao saslušati ključni svjedok optužbe Ismet Kamal, vještak čije vještvo obrana osporava još od istrage
Vidi originalni članak

Optužno vijeće zagrebačkog Županijskog suda danas će u slučaju ‘Veliki Agrokor‘ iz drugoga pokušaja pokušati saslušati vještaka poljskoga KPMG-a, Ismeta Kamala, nakon što je na prošloj sjednici Ivica Todorić prekinuo ispitivanje, zatraživši izuzeće optužnog vijeća.

- Danas pobjeđujemo, što god da se dogodilo - rekao je Ivica Todorić ulazeći u Županijski sud gdje će se održati sjednica Optužnog vijeća. 

Danas bi se na vijeću trebao saslušati ključni svjedok optužbe Ismet Kamal, vještak čije vještvo obrana osporava još od istrage.

PRAVOMOĆNO OSLOBOĐEN Todorić nakon oslobađajuće presude za 'mali Agrokor': 'Sve optužnice koje su imali su pale'

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Ja12245 27.02.2023.

    ovo je taktika kao kad vodiš nogometni klub... uz pravog trenera i sudca ne moraš ni igrat dobiješ prvenstvo samo moraš izbjegavati lopte ili biti na klupi... napraviš 40 milijardi kn duga prodaš 70 firmi Rusima onda odeš u naskuplji dio londona na stan u Londonu na godinu dana i onda se vratiš doma u svoje dvore i nema optužnice ... super ... ajmo svi tako ovoga nije bilo ni u Dinastiji....

  • OneOfMany 27.02.2023.

    svi iz Borga u zatvor doživotni...

  • DonQuijot 27.02.2023.

    Da Todorić nije kupio Konzum,kupio bi ga netko drugi,kao i Belje,Zvijezdu,Jamnicu,... što je napravio? Usavršio poslovanja oronulih firmi,postao lider u regiji,kako to? Ne znanjem? Potplaćivanjem? Ne nego sa znanjem. Koliko je radnih mjesta otvorio? Koliko je vanjskih firmi radilo za Agrokor? Koliko ih se bogatilo preko njega? To nitko ne vidi? Plaća dana nije kasnila,dok druge firme nisu isplaćivale božićnice,regres,darove za djecu njegove firme jesu. Imao je daleko jeftinije proizvode od drugih lanaca i kome je to smetalo? Kažu krao? Pa kako sam od sebe možeš krast? Koda iz lijevog prebacujem novac u desni džep. Razmislite realno a ne onako kako vam se nameće. Ispraznili su račune sa firmi oni iz Lex-a preko vanjskih firmi,sa jednim zaposlenim i jučer otvorenim firmama. Sve mi dođe da ja napišem Lex sabor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare