To je to što me zanima!

Lovokradica je ubio četvoricu pa se zabarikadirao na farmi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Osumnjičeni lovokradica je upucao trojicu nakon što su ga pokušali uhititi. S trećim policajcem pobjegao je na svoju farmu. Ubio je i njega. Farma su okružili specijalci
Vidi originalni članak

Osumnjičeni lovokradica Alois H. (56) je u Austriji upucao u noći na utorak dva policajca i bolničara nakon što su ga pokušali uhititi u šumi blizu grada Annaberga. Iza 14 sati su dežurne službe potvrdile da su sva tri nastrijeljena muškarca mrtvi. 

Trećeg policajca Alois je uzeo za taoca i s njim u automobilu pobjegao na svoju 70 kilometara udaljenu farmu koju su okružili specijalci. Iza 15 sati austrijski mediji su objavili da je pronađen treći policajac. Mrtav je ležao u policijskom automobilu u kojem ga je Alois oteo. 

Alois je na farmi zabarikadiran od sedam sati ujutro, a na terenu je sto policajca. Stigla su i tri tenka. Lovokradica iz svoje kuće puca na pripadnike specijalnih snaga. Policija je blokirala i cestu prema selima Grosspriel i Kollapriel, blizu Melka gdje je otmičareva farma. Muškarac odbija uspostaviti kontakt sa specijalcima, a ne javlja se ni članovima obitelji koji ga zovu na telefon. 

Djeca ipak nisu u kući 

Pretpostavljalo se da su muškarčeva djeca s njim u kući. No policija je to opovrgnula.

Pretpostavlja se da je muškarac, između ostalog, naoružan ručnim bombama.

U kratkoj izjavi policija je izvijestila da su osumnjičenog, kojeg prate već neko vrijeme, trebali uhititi u ponedjeljak navečer. Alois je počeo pucati i ubio je dva policajca, a dvojicu je ozlijedio. Onda su došla kola hitne pomoći pa je pucao i na njih. Tada je ubio bolničara. Nakon toga je pobjegao i sakrio se na farmu.

Inače, on je ubijao životinje kojima je precizno odvajao glavu, a tijela je ostavljao u šumi, zbog čega je policija počela pojačano motriti to područje. 

OE24 piše kako je Alois prije često išao u lov u egzotične zemlje i o tome se kasnije hvalio prijateljima. 

Idi na 24sata

Komentari 95

  • adrijana_volim_te 17.09.2013.

    Treba i njeg i kucu unistititi bez pregovaranja. Dovoljno je znati da je 4 osobe ubio pa da pomislim razumno bi bilo rijesiti se ovog ubojice na nacin koji zasluzuje.

  • user_140683 17.09.2013.

    Poremećeni um, mogli su se bolje pripremiti za lov na takvog krvoloka.

  • Susjedvasvoljeni 17.09.2013.

    sposobna austrijska policija.cim sunce ugrije cuce iza svakog coska sa radarima.to im je najbolje oruzje.kad vas zaustave bez obzira sto vozite Auto sa npr Beckim tablama prvo pitanje je jeste li stranac.e onda pocinje sex i obicno zavrsi sa podebelom kaznom.narocito ako vozite kamion pa vas mogu hebati za prekoracenje dozvoljenog vremena voznje(a vi morate jer vas naravno isti austrijski psihopata tjera na to).Kobre i Vege su specijalci i solidno izgledaju,utegnuti naoruzani i naizgled spremni na sve.Najteze borbe su im kad na Ottakringstrasse moraju razdvojiti 50-ak balavaca kad igraju Hrvatska i Srbija.Austrijanci su bolestan narod,ko upozna vise od 20 slozice se samnom sigurno.A policija im sluzi uglavnom da zaplasi strance

Komentiraj...
Vidi sve komentare