Obavijesti

News

Komentari 95

Lovokradica je ubio četvoricu pa se zabarikadirao na farmi

Lovokradica je ubio četvoricu pa se zabarikadirao na farmi
8

Osumnjičeni lovokradica je upucao trojicu nakon što su ga pokušali uhititi. S trećim policajcem pobjegao je na svoju farmu. Ubio je i njega. Farma su okružili specijalci

VIDEO

Osumnjičeni lovokradica Alois H. (56) je u Austriji upucao u noći na utorak dva policajca i bolničara nakon što su ga pokušali uhititi u šumi blizu grada Annaberga. Iza 14 sati su dežurne službe potvrdile da su sva tri nastrijeljena muškarca mrtvi. 

Trećeg policajca Alois je uzeo za taoca i s njim u automobilu pobjegao na svoju 70 kilometara udaljenu farmu koju su okružili specijalci. Iza 15 sati austrijski mediji su objavili da je pronađen treći policajac. Mrtav je ležao u policijskom automobilu u kojem ga je Alois oteo. 

Alois je na farmi zabarikadiran od sedam sati ujutro, a na terenu je sto policajca. Stigla su i tri tenka. Lovokradica iz svoje kuće puca na pripadnike specijalnih snaga. Policija je blokirala i cestu prema selima Grosspriel i Kollapriel, blizu Melka gdje je otmičareva farma. Muškarac odbija uspostaviti kontakt sa specijalcima, a ne javlja se ni članovima obitelji koji ga zovu na telefon. 

Djeca ipak nisu u kući 

Pretpostavljalo se da su muškarčeva djeca s njim u kući. No policija je to opovrgnula.

Pretpostavlja se da je muškarac, između ostalog, naoružan ručnim bombama.

U kratkoj izjavi policija je izvijestila da su osumnjičenog, kojeg prate već neko vrijeme, trebali uhititi u ponedjeljak navečer. Alois je počeo pucati i ubio je dva policajca, a dvojicu je ozlijedio. Onda su došla kola hitne pomoći pa je pucao i na njih. Tada je ubio bolničara. Nakon toga je pobjegao i sakrio se na farmu.

Inače, on je ubijao životinje kojima je precizno odvajao glavu, a tijela je ostavljao u šumi, zbog čega je policija počela pojačano motriti to područje. 

OE24 piše kako je Alois prije često išao u lov u egzotične zemlje i o tome se kasnije hvalio prijateljima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa