To je to što me zanima!

Natascha Kampusch kupila kuću u kojoj je utamničena

Mislim da je apsurdno to što sad moram plaćati račune za kuću u kojoj nikad nisam željela živjeti, kaže Kampusch. U njoj je bila zatočena 8 godina
Vidi originalni članak

Draže mi je da kuća pripada meni, nego da se u njoj skupljaju vandali ili da ju pak sruše i na njezinom mjestu naprave novo naselje, kaže Natascha koja je nedavno kupila kuću svog tamničara. Otkako je iz kuće pobjegla 2006. godine, u nju je ušla samo jedanput.
- Ništa nije tako strašno kao onda. Osim toga meni je na drugoj strani ponekad teže. Još uvijek ne vjerujem drugim ljudima. Nakon svega što sam preživjela, čovjek postane paranoičan. Važno je da čovjek nauči kako se riješiti prošlosti - kaže Kampusch.
Za "monstruma iz Amstettena", Josefa Fritzla, Kampusch je rekla da laže te da je veliki egoist.
- Ono što je on učinio je bolesno. Najgore od svega je što sada tvrdi da svoju ženu i svoju kćer voli - naglasila je Kampusch.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • god of war 14.05.2008.

    ma gruno bi ja nju pa nek ona uzima što se mene tiče i poljski wc pokraj kuće!!!!!

  • pasie 14.05.2008.

    Nebi volila da me se krivo shvati...Ali ja Nataschi nevirujem bas.Muskarac koji je optuzen za to sam si je oduzeo zivot..I ona sad moze da prica sto god zeli..A cak se sjecam i jedne recenice iz clanka kako joj je bija i simpatican..Mozda za uspomenu na njega zeli imati tu kucu..A ko to zna))

  • SANDY 14.05.2008.

    lako je nama laprdat o njezinim postupcima, mi koji smo cijeli život slobodni...... Žena je napokon slobodna pa neka kupuje što želi.........želim joj svu sreću u životu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare