To je to što me zanima!

NATO obećava nastavak pomoći Ukrajini: Rusija u napadima koristi oružje iz Sjeverne Koreje

"NATO snažno osuđuje ruske napade raketama i dronovima na ukrajinske civile, uključujući i oružjem iz Sjeverne Koreje i Irana", rekao je glavni tajnik NATO-a Jens Stoltenberg.
Vidi originalni članak

Članice NATO-a jasno su na sastanku s Ukrajinom dale do znanja da će nastaviti pružati toj zemlji veliku vojnu, gospodarsku i humanitarnu pomoć dok se ona bori protiv ruske invazije, priopćio je NATO u srijedu.

POGLEDAJTE VIDEO: Napad na Kijev

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U priopćenju NATO-a objavljenom nakon videokonferencije Vijeća NATO-Ukrajina stoji i da su države članice iznijele planove za pružanje dodatnih "milijardi eura" Ukrajini u 2024.

NAVODNO POMAŽE RANJENICIMA Tko je žena kojoj je Putin dao državljanstvo? Rusi tvrde da je medicinska sestra iz Hrvatske

"NATO snažno osuđuje ruske napade raketama i dronovima na ukrajinske civile, uključujući i oružjem iz Sjeverne Koreje i Irana", rekao je glavni tajnik NATO-a Jens Stoltenberg.

"Dok Moskva intenzivira svoje udare na ukrajinske gradove i civile, NATO saveznici jačaju ukrajinsku protuzračnu obranu", dodao je.

UKRAJINA SE NE PREDAJE Zelenski poručio: Ruska agresija se može poraziti! Situacija na bojnom polju i dalje je stabilna

Ukrajinu su na sastanku putem videopoziva predstavljali general-pukovnik Mikola Oleščuk, zapovjednik ukrajinskog zrakoplovstva te zamjenik ministra unutarnjih poslova Oleksij Serhiejev.

ŽESTOK UDAR Ukrajina: Uništili smo ruski zapovjedni centar u zračnoj luci na Krimu. Ciljevi su pogođeni!

Rusija je u posljednje vrijeme intenzivirala napade na Ukrajinu. Ranije ovoga mjeseca napala je dva najveća ukrajinska grada Kijev i Harkiv.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • migaču 16.01.2024.

    A to što izraelci rokaju palestince s američkim engleskim francuskim ili njemačkim raketama nema veze jel ? To se ne računa 😂

  • PeroZagreb2023 12.01.2024.

    Rusi se ponašaju jednako kao nacisti a Putin je gori od Hitlera, pa kada Putin priča o nacizmu, on govori o svom režimu i načinu vladanja.

  • Gugenheim 12.01.2024.

    pisati da rusi koriste navodno sjevernokorejske projektile, zemlje koje naoružavaju besramno poligon Ukrajinu je očekivano i ispod svakog dostojanstva. Ne može se očekivati od tzv zapadne Alianse nešto časno. kad Ukrajina prestane ispaljivati projektile cijelog NATO , zemalja Atlanskog saveza, EU i dr, onda bi možda imalo smisla...Inače ovdje piskarala uvijek pišu "Shahed , dronovi IRANSKE proizvodnje", kao da Ukrajinia koristi samo ukrajinsko oružje (a i nema više svoga odavno).Licemjeri i zato su rusi u pravu, sve su istinu rekli

Komentiraj...
Vidi sve komentare