To je to što me zanima!

Natpisima 'Srbija' i '4S' išarali nekoliko kuća i auta u Vukovaru

Neke smo osobe uhvatili i tijekom samog počinjenja djela. U tijeku je istraga nad nekoliko osoba koje smo priveli, kao i procjena nastale štete, kažu u policiji
Vidi originalni članak

Na više lokacija u Slavonskoj ulici u Vukovaru u petak popodne osvanuli su neprimjereni grafiti ispisani lak sprejom. Dojavu o devastaciji policiji su prijavili oštećeni građani. Uglavnom se radi o natpisima na ćilirici kao što su 'Srbija', četiri slova S u srpskom simbolu, ali i nejasnom šaranju po obiteljskim kućama, automobilima i garažama. 

"Dojavu o neprimjerenim grafitima na obiteljskoj kući, garaži te automobilu zaprimili smo u petak oko 18 sati. Kasnije smo imali još nekoliko sličnih dojava, a neke smo osobe uhvatili i tijekom samog počinjenja djela. U tijeku je istraga nad nekoliko osoba koje smo priveli, kao i procjena nastale štete" kazao je glasnogovornik PU Vukovarsko-srijemske Dragoslav Živković.

Idi na 24sata

Komentari 248

  • barbic 22.03.2021.

    Treba roditelje kazniti po godinu dana zatvora zato sto ih uce pogresno,tj da HRVATSKA Nije njihova domovina.

  • crazy mind 21.03.2021.

    vid junaka, al samo za mraka, a po danu treniraju traktoranu. cudo da su ih (neke) uhvatili, obicno su tak brzi da ih nemres stici. vec mi je sumnjivo kaj oni nisu prvaki sveta u svim trcecim sportskim disciplinama. da to ipak ni svetska zavjera? 😁😁

  • POTPEC 21.03.2021.

    I onda se čudimo ovakvim potezima srba. Pa u vladi su i bez njihova amenovanja ništa se ne radi.   ALI istovrimeno da se pita te srbe kad su zadnji put bili u Srbiji, barem 90% bi reklo možda prije rata.  I po čemu su onda oni srbi.  ZATO ukinuti sve nacionalne manjine i dvojna državljanstva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare