To je to što me zanima!

Navala i na NP Krka: Gužve su kao i na Plitvicama, dan ranije

Mnogi su se zaželjeli prirode, a privukle su ih i promidžbene cijene te popusti. Na Krki je tako organizirana akcija 'Piknik to go': ulaznica za dvoje odraslih i četvero djece do 18 godina je 100 kuna
Vidi originalni članak

Nacionalni park Krka ponovno je otvorio svoja vrata posjetiteljima, nakon što su epideomiološke mjere u Hrvatskoj ublažene. Park se otvorio prije 6 dana, a za prvi vikend stvorile su se velike gužve, isto kao i na Plitvicama dan ranije.

Od jučer u NP Krka vozi i turistički brod na relaciji Stinice – Visovac – Remetić po plovidbenom redu.  Izleti brodom na relacijama Skradinski buk – Visovac, Skradinski buk – Visovac – Roški slap bit će dostupni početkom lipnja, kazali su iz NP-a Krka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mnogi su se zaželjeli prirode, a privukle su ih i promidžbene cijene te popusti. Na Krki je tako organizirana akcija 'Piknik to go': ulaznica za dvoje odraslih i četvero djece do 18 godina je 100 kuna.

- Prilikom kupnje te ulaznice, dobiju vaučer s kojim ostvaruju popust na kupnju ugostiteljskih usluga u objektima Javne ustanove i prilikom kupnje te usluge dobivaju i platnenu vrećicu i dekicu, rekla je Ivona Cvitan, rukovoditeljica Službe za turizam, promidžbu, prezentaciju i ugostiteljstvo NP-a Krka.

No posjetiteljima je od svih programa i akcija najdraže to što nacionalne parkove mogu posjetiti po znatno nižoj cijeni od uobičajene. Za domaće goste su prilično skupi i ovo je prilika da se iskoristi ta pogodnost, smatraju mnogi posjetitelji.

Na Krku će se po promotivnim cijenama moći do 18. lipnja. Poziv je to domaćim posjetiteljima da obiđu sve njezine prirodne i kulturne znamenitosti.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Hr385 17.05.2020.

    Da stave državljanima RH uvijek ovakve cijene, da se ulazi sa osobnom, ljudi bi još i išli nekamo, makar jednom godišnje. Ali ne! Bolje nabiti, napuhati cijene i za NP Krku i Plitvice pa kud koji mili moji. Normalnu cijenu tih ulaznica si prosječni građanin Rh ne može priuštiti. To je ono što ovi u saboru ne razumiju i NEĆE da razumiju jer im to nije u interesu. Sramota.

  • antonio vruće mi je 17.05.2020.

    Jel ima popust na gotovinu onih 5-10%...ako nema ja ne dolazim! Jadno je sve to kad gledamo, da si hrvatski žitelji ne mogu u normalnim okolnostima priuštiti odlazak u vlastite nacionalne parkove. O Dubrovniku ne treba ni pričati. Dok je pucalo i grmilo branilo ga se iz svih dijelova HR, a sad plati da bi prošetao po njemu, Sramota, sramota i još jednom sramota... Hrvatski građani ne bi smjeli imati ograničenja kretanja niti u bio kojem dijelu lijepe naše. To što netko misli da se to sve financira od ulaznica grdo bi se prevario. Svi mi i dalje odvajamo za kulturnu baštinu HR kroz poreze i sve ostalo što mi ni ne znamo šta plaćamo.

  • amir65 17.05.2020.

    Korona se i onako najviše širi po dućanima nedjeljom tako da su svi ostali sigurni. Koliko ih se ono zarazilo po dućanima, šoping centrima, bircevima? Molim vas pitajte dr. Beroša na presici. Zanima me vjerojatnost zaraze u dućanu. Hvala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare