To je to što me zanima!

Montpellier: Dječak htio skinuti francusku zastavu s auta? Vozač je naglo krenuo i usmrtio ga

Dječak (14) bio je dio velike grupe marokanskih navijača koji su radili nerede u Montpellieru. Naletjeli su na auto koji je imao francusku zastavu i krenuli prema njemu. Vozač se uspaničio i naglo okrenuo...
Vidi originalni članak

Dječak (14) poginuo je u francuskom gradu Montpellieru nakon sukoba navijača Maroka i Francuske nakon utakmice na Svjetskom prvenstvu u kojem je Maroko izgubio priliku za ulazak u finale. 

Kako navodi Daily Mail, dječak je bio dio velike grupe marokanskih navijača koji su poharali grad na jugu Francuske. U jednom trenutku naišli su na automobil iz kojeg je virila francuska zastava.

RAZBIJALI I PALILI SMEĆE VIDEO Veliki neredi u Francuskoj i Belgiji nakon poraza Maroka: Poginuo dječak, uhitili stotine

Nekoliko članova grupe su krenuli prema automobilu da otrgnu zastavu, nakon čega se vozač uspaničio i naglo polukružno okrenuo. 

Dječak je tada završio pod kotačima automobila i zadobio teške ozljede. Brzo su ga prebacili u bolnicu, no ozljede su bile preteške. 

Oko stotinu navijača je privedeno i u Bruxellesu zbog nereda nakon poraza Maroka od Francuske. Navijači su privedeni zbog remećenja javnog reda i mira, oštećivanja dva policijska vozila i posjedovanja zabranjenog vatrometa, izvijestila je agencija Belga rano u četvrtak.

SLUČAJ IZ 2016. Sud u Francuskoj osudio 8 ljudi zbog napada kamionom u Nici

Dijelovi prometnica u centru grada bili su ograđeni uoči utakmice, navodi se u izvješću. Slike od srijede navečer pokazuju hrpe zapaljenog smeća kao i veliki broj policajaca s opremom za razbijanje nereda na ulicama Bruxellesa, s policajcima odjevenima u opremu za razbijanje nereda.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • koronko6val. 15.12.2022.

    Samo vi uvozite te migrante koji se nikad neće prilagodit novoj kulturi već će istu pokušavat uništit i nametnut svoju, zbog koje su ironično i pobjegli iz vlastite zemlje koja je siromašna i bez reda i nade

  • raven1 15.12.2022.

    nisu te životinje za život u europi...mi smo i dalje tisućama godina ispred njih !!!!

  • etna acanuk 15.12.2022.

    A što dječak od 14 godina radi na prosvjedima? I toliko je hrabar da hoće Francuzu skinuti francusku zastavu s auta. Naši partizani slave Boška Buhu. Boško je za ovog malo dijete.

Komentiraj...
Vidi sve komentare