To je to što me zanima!

'Nazvao sam broj napisan na zidu javnog WC-a i zaljubio se'

Ovo nije još jedna tipična romantična priča iz bajki, već priča o tome kako su se jedan Britanac (51) i njegova supruga upoznali. Spojio ih je broj napisan na vratima javnog toaleta
Vidi originalni članak

Kažu da se "ljubav dogodi kad je najmanje očekuješ", a potvrdili su to i Mark Ellis i njegova supruga Donna koji su se upoznali na zaista neobičan način. Mark je vozač kamiona iz Brighthousea u Velikoj Britaniji. Jednog dana je izašao iz kuće da bi s otišao s prijateljima na piće u lokalni pub. Na putu do lokala otišao je u javni wc. Na vratima je pisalo: "Ako želiš dobar seks nazovi Donnu: ***broj mobitela***.."

Zapisao je broj i odlučio se našaliti zajedno s prijateljima pa su poslali poruku na navedeni broj. Zanimalo ih je radi li se o pravoj osobi. Na njihovo iznenađenje, Donna je odgovorila: 'Tko je to?'. Počeli su se dopisivati, našli su se nekoliko dana kasnije i rodila se ljubav.

Donna Roberts, koja radi kao pravnica, rekla je da je bila šokirana kad je čula da je njeno ime na vratima javnog wc-a. Pretpostavlja da joj se bivši dečko htio osvetiti.

- Trebala bih mu zahvaliti. Učinio mi je uslugu - komentirala je Donna osvetničku poruku.

Mark i Donna imaju i dvoje djece u dobi osam i devet godina. Kad god jedno od njih pita kako su se tata i mama upoznali Donna ublaži priču. 

- Kažem djeci da je Mark pogriješio broj - našalila se Donna.

S obzirom da je njihova priča dospjela u sve britanske medije, teško da će dugo moći kriti istinu, piše Oddity Central.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • AnaĆavar 19.08.2016.

    Za torbu znate i marku i cijenu , a ljetne cizme koje kostaju 100 kn niste komentirali, ne vidim nista sporno u dvoje mladih i slobodnih ljudi....eh, eh novinari!!!

  • Miške 19.08.2016.

    Bandić će vam obećati takove WCe.

  • Cukrena 18.08.2016.

    Eto...ko je sriće..i u wc se snađe:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare