To je to što me zanima!

Nazvao žrtvinog oca: Ubio sam ti kćer, sad ću i sebe!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
ZAGREB: Između ubojice Jaroslava Bulata (69) i njegove žrtve, pokćerke Tihane Jandroković (23) 'postojala je neka bolesna ljubav', kaže njen otac
Vidi originalni članak

Ubio sam Tihanu, a sad ću i sebe, nazvao je i rekao u srijedu oko 17 sati ubojica Jaroslav Bulat (69) ocu Tihane Jandroković (23) iz Zagreba. U obitelji Jandroković taj dan započeo je uobičajeno. Otac Milan bio je kod kuće, a Tihana je otišla na posao u dućan.
- Nazvala me oko 15 sati i rekla da je u tramvaju. Trebala je nešto napraviti na Mihaljevcu vezano uz posao i zatim se vratiti kući.
Sljedeći poziv nije bio Tihanin nego brutalnog ubojice. Otac ne zna što je radila u šumi, kako je tamo dospjela i je li ju Bulat oteo. Tihanu je pomahnitali poočim u šumi više puta izbo nožem. Nakon što se uvjerio da je kći njegove bivše žene mrtva, istim nožem rezao se po tijelu. Nakon toga doteturao je do ceste, gdje su ga oblivenog krvlju i teško ozlijeđenog pronašli prolaznici. Policija je mislila da se pokušao ubiti, no u bolnici je nesuvislo govorio kako je ubio Tihanu. Pretražili su teren i našli izmasakriranu djevojku. Otac ne krije da je s kćeri i njezinom majkom, koja živi u Njemačkoj, dugo imao problema. Ispričao je kako je Tihana s mamom i Bulatom dugo živjela u Vodicama, gdje on ima kuću, pa u Njemačkoj. Kćer opisuje kao arogantnu, a ubojicu kao vrlo nasilnu osobu.
- Svađali su se i voljeli. Jednom mi je rekao da je pobacila. Ne znam je li s njim bila trudna. Mislim da je među njima postojala neka bolesna ljubav - rekao je otac ubijene djevojke. Mještani Vodica nemaju riječi hvale o ubojici. Opisuju ga kao čudnu osobu teške naravi. Sjećaju se i da je Tihana pokušala pobjeći od njega, ali bi je uvijek našao i vratio. Izgleda da je ubojica nedavno bio u svojoj kući u Vodicama jer su tamo pronašli ostatke hrane za mačke. Jaroslav Bulat je 2009. godine prijetio Tihani i njezinoj majci.

TRUPLO DJEVOJKE SU TRAŽILI SA PSIMA
Tihana i njezin poočim zaputili su se u šumu nedaleko Gračanske ceste. Tamo ju je brutalno izmasakrirao. Nakon toga se istim nožem izrezao više puta. Htio se ubiti. Krvav se spustio puteljkom na cestu. Policijski psi kasno navečer pronašli su djevojčino truplo obliveno krvlju.

UBOJICA JE SVOJU PRIČU DAO U NOVINE
Jeroslav Bulat, ubojica svoje pokćerke Tihane Jandroković, je prije dva mjeseca Slobodnoj Dalmaciji ispričao svoju životnu priču uz zamolbu da je objave ako mu se nešto čudno dogodi. Priča je obuhvaćala upoznavanje njene majke te kasnije upuštanje u intimnu vezu s Tihanom. Pokćerka mu je navodno i ponudila brak, koji je odbio, no ipak je na nju prepisao kuću u Vodicama. Bulat je bio u strahu za svoju sigurnost jer je oko kuće često viđao Tihanu u društvu sumnjivih ljudi. (ze)

Idi na 24sata

Komentari 12

  • dalmatinac123456 14.07.2010.

    aura- slažem se s tobob ! al zar nije degutativno stavljati naslove sin velikog HDZ-ovca skrivijo ovo ili ono !

  • aura 14.07.2010.

    Koji glupi komentar da je Bulat bio simpatizer SDP-a, pa Ivan i Pavle Bulj iz Sinja su ubili i silovali šesnaestogodišnju Anđelu, a bili su teške Hadezenjare????, Kakve veze ima tko je ukojoj stranci kad i jedni i drugi imaju isti zajednički nazivnik SMEĆE ljudskog roda.

  • TITTO 14.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare