To je to što me zanima!

'Ne bojim se rušenja Vlade, ali osnovali smo izborni stožer...'

Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak poručio je kako Hrvatska ima PTSP nakon dva puta rušenja Vlade te da se svakih nekoliko mjeseci priča o prijevremenim izborima pa tako i sada zbog HDZ-ovog Darka Milinovića
Vidi originalni članak

Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak istaknuo je u nedjelju kako se ne boji destabilizacije Vlade zbog HDZ-ovog Darka Milinovića dodajući kako u Hrvatskoj svakih nekoliko mjeseci miriši na prijevremene izbore. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Imam dojam da u Hrvatskoj imamo PTSP nakon dva puta rušenja Vlade i da svakih nekoliko mjeseci imamo miris destabilizacije i potencijalnih prijevremenih izbora. Tako je bilo i na temi Uljanika i Agrokora, i prije toga, pa sad na temi jedne županijske organizacije HDZ-a - poručio je Vrdoljak. 

VRDOLJAK: "Reforma koja se čekala 20 godina od sutra je u školama"

No, ipak se HNS pripremio i za takav scenarij i osnovao u petak izborni stožer za parlamentarne izbore.

- Ne zato da ih nagovještavamo za mjesec dana nego da budemo spremni s rezultatom koji isporučujemo i s ljudima koje ćemo imati na terenu u svakoj izbornoj jedinici i polučiti još bolji rezultat. Ja osobno mislim da destabilizacija političkog sustava može biti skupa i da je nepotrebna, ali smo spremni i zato smo osnovali izborni stožer - rekao je. 

HNS je inače stranka s najviše donacija te je ove godine po tom pitanju pretekao i najveću stranku i svojeg koalicijskog partnera HDZ, a Vrdoljak ističe kako je najviše donacija od članova stranke.

ON JE UVJEREN DA OSTAJE Leti li Dado iz HDZ-a? Odluku će doznati već u ponedjeljak...

- Članstvo stranke je shvatilo da smo u jednom vrlo važnom političkom procesu i najveći dio tih donacija je iz članstva. Ljudi žele sačuvati vrijednosti koje HNS želi uvesti u Hrvatsku i to je velika motivacija članstvu da doniraju stranci u koju vjeruju zato što osjete da je trenutak da isporučimo rezultat kao odgovor populistima i ekstremistima opasnih namjera - rekao je.

Na prozivke Borisa Miletića, predsjednika IDS-a da je Vlada odugovlačila s isplatom plaća radnicima Uljanika, Vrdoljak kaže da ne za to. 

- Ali znam da se možda zakasnilo s reakcijom oko Uljanika. Ja osobno nisam uključen u taj proces i ne znam svaki detalj, ali nije Vlada isplatila plaće niti ih ona treba isplatiti, a da se zakasnilo s reakcijama u razgovoru o potencijalnom programu restrukturiranja, to da - rekao je. 

Idi na 24sata

Komentari 88

  • ljubica ljubičica_1 03.09.2018.

    HNS više nikad neće ući u Sabor.Ko je lud da glasuje za njih.I kakva reforma školstva to je sve glupost bez presedana.Pola knjiga nema profesori nizu dobro obučeni za informatiku a koga oni lažu.

  • pravica3 02.09.2018.

    Hrvatska ima PTSP......hahahaha...pa daj reci da rvati , među kojima si i ti, priljepak jedan, imaju ptsp...to je najvjerodostojnije ....šlepaš se za vlast već gooooooooodinama....kaj mi se povraća čim te vidim

  • pčela 02.09.2018.

    Koja su tri najveća politička uguza u Hrvatskoj??

Komentiraj...
Vidi sve komentare