To je to što me zanima!

'Ne bojim se takvih koji su u stanju ubiti na kućnom pragu'

Slavko G., čije su majka i teta ubijene na Žutom bregu u Dubravi, tvrdi kako mu do sada nitko nije prijetio, niti je slutio da bi njegovu obitelj moglo tako nešto zadesiti
Vidi originalni članak

Ne bojim se! Što ću se bojati takvih koji su u stanju ubiti ženu na kućnom pragu, rekao je Slavko G. novinarima Jutarnjeg lista. Njegove majka i teta su ubijene, a navodno su razlog njegovi dugovi. 

-  Možda ima nešto u tome. Ali, ako je to stvarno razlog za ubojstvo dvije nevine žene, onda ne mogu vjerovati da se takve stvari događaju, jer je iznos koji sam dužan mali - kaže Slavko. 

Tvrdi i da mu do sada nitko nije prijetio, niti ga zvao pa nije ni slutio da bi njegovu obitelj mogla zadesiti takva strašna sudbina.

>>> Više pročitajte OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 67

  • SWEET CHILD 16.12.2013.

    Pričaj ti sad šta hoćeš no i sam znaš da smrt njih dvije ide tebi na dušu ma o kolikom god iznosu da se radilo...!

  • DEXTER_3 16.12.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • jojo1901 16.12.2013.

    Ne boji se? Presmijesno! Vjerovatno zbog toga sto se ne boji je i pobijegao u njemacku! A uz to da mene cuva intreventna nebi se ni ja bojao nikoga. Neznam sta je pozadina cijele ove tragedije ali bojim se da je kriv on za sve!

Komentiraj...
Vidi sve komentare