To je to što me zanima!

Ne daju svoju zemlju: Indijanci napali policiju lukom i strijelom

Brazil: 30 prosvjednika okomilo se na policiju i zaštitare ispred kongresa u Brasiliji. Parlament naime raspravlja o zakonu kojim bi se domorocima lakše uzimala zemlja
Vidi originalni članak

Indijanci naoružani lukovima i strijelama pokušali su u utorak upasti u kongres u Brasiliji. Napali su policajce i zaštitare koji su se branili paprenim sprejem. Četiri policajca su lakše ozlijeđena, jednog je pogodila strelica u cipelu, ali nije ozlijeđen. 

Indijanci, njih 30, prosvjedovali su jer su zastupnici raspravljali o novom zakonu koji bi kongresu dao za pravo da širi granice zemlje na područja koja su u vlasništvu Indijanaca, piše Bild.  

Idi na 24sata

Komentari 15

  • termadulu 17.12.2014.

    pojam bogatstva drugačije gledaju ovi divni ljudi koji su u simbiozi sa Prirodom. Ova tzv. humana civilizacija sve do čega se dokopala brzo je uništila. strašno, ali srećom pa se bumerang vrača.

  • IstPit 17.12.2014.

    Tek kad zadnje drvo umre, kad se otruje zadnja rijeka i kad se uhvati zadnja riba, shvatit cemo da se novac ne može jesti.

  • giustizia 17.12.2014.

    Ako ispaljivanje strijela na kongresmene (politicare) nije kaznjivo, eto dobre ideje :))) P.S. Doniram sto lukova Compound mission i 1000 strijela :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare