To je to što me zanima!

'Ne mogu na pauzu': Liječnica umrla nakon 18 sati na poslu

KINA: Zhao je bila zamjenica voditelja odjela za respiratorne bolesti u bolnici u gradu Jinzhongu na sjeverozapadu Kine. Kobnoga dana smjenu je započela u 6 ujutro...
Vidi originalni članak

Kineska liječnica Zhao Bianxiang (43) umrla je na svom radnom mjestu. Nesretna žena se, nakon 18-satne smjene, srušila ispred pacijentice koju je trebala obići. Uz pacijenticu je bila kći i posljednje što je liječnica izgovorila bilo je "kako ti je mama?". 

Obdukcija je pokazala kako je uzrok smrti bio izljev krvi u mozak. 

Zhao je bila zamjenica voditelja odjela za respiratorne bolesti u bolnici u gradu Jinzhongu na sjeverozapadu Kine. Kobnoga dana smjenu je započela u 6 ujutro, a umrla je nedugo nakon ponoći.

Cijeloga dana radila je praktički bez odmora, piše Mirror.

- Bila je radoholičarka i uvijek je stavljala posao ispred svega drugog, kažu kolege kojima je često govorila kako je prezaposlena da bi uzela stanku. 
 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • VEGASS 04.01.2018.

    Pa ljudi su robovi 21 stoljeca znaci moderni robovi, pa vidis koliko promoviraju kinu i japan tipa kako nece kuci sefovi ih tjeraju dronovima glazbom glasnom, ovaj se japanac ubio jer je kasnio vlak i slicno mos mislit jebalo majku.... sta sad to znaci da trebamo i mi tako nase radnike silovati ili?????

  • 03.01.2018.

    Još malo i kod nas će se nositi pelene da ne moraš na wc.Jedna poznanica koja je radila u tisku rekla je da i ona mora nositi pelene jer ne smije napustiti radno mjesto a i nema wc-a u blizini! Užas! Pa nema goreg dok te stisne a nemaš kud!

  • 03.01.2018.

    Kad pomislis da zivis u srajnu od drzave....:(

Komentiraj...
Vidi sve komentare