To je to što me zanima!

"Ne mogu više živjeti na ovakvom dnu, volim vas"

OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO: Dečko nestale Martine Horvat, Saša Leskovčanin (39), objesio se. Na fotografiju Martine je napisao ‘zauvijek’
Vidi originalni članak

Puno vas volim. Sve što imam ostavljam vama. Ne mogu više živjeti na ovakvom dnu, napisao je Saša Leskovčanin (39) u pismu kćeri (10) i sinu (15). Njegova supruga, s kojom se prije nekoliko godina rastao, pronašla je u nedjelju njegovo truplo u kući u Donjem Stupniku. Vidjela je i oproštajno pismo te fotografiju Martine Horvat, na koju je Saša navodno napisao “zauvijek”. On je, naime, bio u vezi s Martinom. Bio je i prvi osumnjičenik za njezin nestanak u ožujku. Navodno ga je Martina htjela ostaviti. Saša je bio posljednji koji ju je vidio. Policija još traga za njom, ali bez uspjeha. Martinin nestanak od početka odiše misterijom. Iz stana u zagrebačkom naselju, u kojem su živjeli Martina i Saša, nestala je fotelja. Osim toga, policija je Martinin stan detaljno pretražila. Nakon pretrage su ga zapečatili. Tek krajem travnja je Martinin brat Boris ušao u stan. Policiji je javio da je u njemu pronašao putovnicu nestale djevojke. Nagađalo se i da je Martina Horvat otišla u Srbiju kako bi pronašla čovjeka koji joj je ubio oca - vukovarskog branitelja.

VEĆ PRIJETIO DA ĆE SE UBITI

Policija je Sašu Leskovčanina nakon nestanka Martine Horvat prebacila u psihijatrijsku bolnicu. U postaji je prijetio da će se ozlijediti. Iako je policija sumnjala da je povezan s Martininim nestankom, tvrdio je da je nevin.

'SAŠA JE ZNAO NEŠTO O NESTANKU MOJE MARTINE'
Majka nestale Martine, Anka Šarvari, kaže kako se Saša objesio jer je znao da će se nešto saznati o nestanku njene Martine.
- I dalje mislim da je Saša kriv i da je nešto znao o nestanku. Žao mi je što mi to nije rekao na bilo koji način. Još uvijek nemam nikakvih informacija o Martini, preostaje mi samo da se molim Bogu da je nađu - rekla je Martinina majka za Večernji list. Dodaje kako je Saša jedini koji nešto zna o sudbini njene kćeri i da bi joj on jedini naudio.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Curious 24.05.2010.

    Svi vi koji tako sigurno tvrdite da ju je ubio,znate li možda i gdje je tijelo sakrio?

  • 24.05.2010.

    slabic,nije imao snage zivjet.heroji idu dalje,zive,suocavaju se sa svakim novim danom! a malenu ako pronadju mozda saznamo istinu...

  • trešnja 24.05.2010.

    Nekoga ubiti ne znači i riješiti ga se...fizički svakako,a duša je ta koja će \"osvetiti\" nasilno i prerano oduzeto tijelo.Neka im dragi Bog bude jedini sudac!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare