To je to što me zanima!

Ne odustaje: Sudac Kolakušić je blokirao i Industrogradnju!

Kao i u slučaju Dalekovoda, sudac se pozvao na svoj zahtjev za ocjenu ustavnosti odredivši da zastoj predstečajne nagodbe traje sve do odluke ustavnih sudaca
Vidi originalni članak

Sudac Trgovačkog suda u Zagrebu Mislav Kolakušić ponovno se odlučio na zastoj s postupanjem predstečajne nagodbe i to ovaj put u slučaju Industrogradnja grupe, piše Poslovni dnevnik.

Iako zastoj, navodno, uopće nije bio procesno moguć (zato što je Kolakušić već odbio nagodbu Industrogradnje kao nedopuštenu), sudac je ipak pronašao svoj način. Kao i u slučaju Dalekovoda, pozvao se na svoj zahtjev za ocjenu ustavnosti odredivši da zastoj traje do odluke ustavnih sudaca. 

Industrogradnja se žalila na rješenje o odbijanju nagodbe i zatražila izuzeće suca Kolakušića. Posrijedi je već drugi prijedlog za njegovo izuzeće i čeka se odluka predsjednice suda Nade Nekić Plevko. Izuzeće je zatražio i Dalekovod zbog sumnje da će biti žrtva osobnog obračuna suca s Vladinim zakonom.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • General Lee 08.09.2013.

    A da se zaustavi njemu isplata plaća?

  • LebronPetrovic 05.09.2013.

    A ti ćeš iz svog đžepa platit nastalu štetu ? Baš !

  • zahira45 04.09.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare