To je to što me zanima!

''Ne pada mi na pamet davati ostavku, a na feštu ne idem''

Posao treba odraditi, ni Boris ni Predrag ni bilo tko nisu ključni, nego reforma, hajmo feštu odraditi i vratiti se u klupe, rekao je ministar obrazovanja Šustar
Vidi originalni članak

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Predrag Šustar u srijedu je izjavio da se ''raduje fešti'', kako je u utorak nakon sastanka s Borisom Jokićem i predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović nazvao prosvjed podrške kurikularnoj reformi najavljen za 18 sati. 

- Mislim da je to jako dobar uvod, a ključno je vratiti se nakon toga u institucije. Zato mi je drago da su kolege tu. Drago mi je i da je Jokić tu, on će pomoći, ja bih volio da se on ipak vrati - rekao je o voditelju ekspertne radne skupine za reformu koji je tražio razriješenje. 

Na pitanje hoće li doći na 'feštu', Šustar je kazao kako ''ima druge obveze''

- Pratit ću naravno, ali moram odraditi obaveze. Vjerujem da će biti tu svi sudionici u procesu, a ključna poruka je da smo obrazovanje stavili na mjesto koje mu pripada. No, nakon fešte ostaje da radimo, vremena je malo. Pozivam sve da se prosvjed, fešta, podrška reformi napravi u građanskim okvirima, da to bude lijepo, da poruke budu pozitivne, da ne bude ispada, radi se o našoj djeci - kazao je i dodao kako mu ne pada na pamet dati ostavku. 

- Posao treba odraditi, ni Boris ni Predrag ni bilo tko nisu ključni, nego reforma, hajmo feštu odraditi i vratiti se u klupe. Novac je osiguran i čeka nas u EU fondovima. Malo je vremena, ali uz malo dobre volje možemo to odraditi i već krenuti od iduće školske godine - rekao je ministar za N1. 

Idi na 24sata

Komentari 370

  • dylan 01.06.2016.

    barbossa Kakvu k...... ostavku. Sad kad si se ošišal fajtaj se do kraja. Buš videl kak se partizanočetnici fajtaju i kojim metodama se služe. Samo pazi, od svih su ti najopasniji urbani četnici sa fakultetima.Ovakav komentar treba uokviriti ovo je vrh vrhova ljudske gluposti do sada sam mislio da je prosvjed nepotreban ali poslije ovog komentara mijenjam mišljenje

  • kruške i jabuke 01.06.2016.

    Srećom da će ovaj, kao i kolega iz Ministarstva "kulture" uskoro odlepršati skupa s njihovim šefom. Nakon njih Hrvatska bi trebala proglasiti stanje elementarne nepogode.

  • StevoBujtas 01.06.2016.

    odi na instrukcije kod ilicica da znaš di da ides

Komentiraj...
Vidi sve komentare