To je to što me zanima!

'Nema oprosta. Nikad. Gadovi jedni, moći ćete se sakriti jedino u grobu. Dolazi vam sudnji dan'

Kaznit ćemo svakoga tko je počinio zločine nad našim civilima, na našoj zemlji. Naći ćemo svakog gada koji je pucao na naše gradove, na naše ljude,  koji je bombardirao našu zemlju, rekao je ukrajinski predsjednik
Vidi originalni članak

Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenskij u novom videoobraćanju kritizirao je zapadne zemlje jer ne reagiraju na najave iz Moskve o velikom napadu u ponedjeljak. Poslao je i oštru poruku ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu.

Pogledajte video: Gadovi, moći ćete se sakriti samo u grobove

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nećemo oprostiti uništene kuće. Nećemo oprostiti projektil koji je naša protuzračna obrana danas oborila iznad Okmatida. I više od 500 projektila koji su pogodili našu zemlju, naše ljude, našu djecu - počeo je Zelenskij pa u dahu nastavio:

- Nećemo oprostiti strijeljanje nenaoružanih ljudi. Uništenje naše infrastrukture. Nećemo oprostiti. Stotine i stotine žrtava. Tisuće i tisuće patnje. Niti Bog neće oprostiti. Ne danas. Ne sutra. Nikad. I umjesto oprosta, bit će sudnji dan.

Najavio je ukrajinski predsjednik i kaznene progone.

- Kaznit ćemo svakoga tko je počinio zločine nad našim civilima, na našoj zemlji. Naći ćemo svakog gada koji je pucao na naše gradove, na naše ljude,  koji je bombardirao našu zemlju, koji je dao naredbu i stisnuo start. Neće biti mjesta na zemlji na kojem ćete se moći sakriti. Osim groba - zaključio je slikovito.

POGLEDAJTE VIDEO: Obitelj iz Ukrajine stigla u Hum

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 400

  • pinoko23081977 07.03.2022.

    Židov sere kao i svaki Židov ,niti je to njegova zemlja , biti je to njegov narod ,niti su to negova,djeca.On je Židov postavljen od strane Izraela da bude pripravan baš za ovo što se dogodilo.

  • billi Galeb 07.03.2022.

    Opet ovaj cvili i place,a gdje su novcu,a gdje nairuzanje koje ste dobijali od 2014 na ovamo. Samo dragi Bog zna koliko ste milijardi eura dobili,ako ne i bilijuna. Samo teta Anđelka vam je dala 240 milijardi u 7 god.

  • mejna 07.03.2022.

    Gorski vuk savrseno si ovo napisao slava Putinu

Komentiraj...
Vidi sve komentare