To je to što me zanima!

'Neće biti trgovanja i žetončića'

Glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković u Dnevniku Nove TV kazao je da je u kampanju krenuo s tri cilja - pobjeda HDZ-a, njegova pobjeda u izbornoj jedinici u kojoj je bio na listi te osvojiti više glasova nego na prethodnim izborima.
Vidi originalni članak

Gordan Jandroković se, naime, htio se riješiti 'prokletstva' 808 preferencijalnih glasova jer ga je, kaže, malo smetalo što je na manipulativan način prikazivano tih 808 glasova jer je 2015. imao 8100, objasnio je.

On bi, kaže, volio bi da se što prije krene u slaganje nove vlade.

- Predsjednik HDZ-a pokazat će 76 potpisa već, kako očekujem, pred kraj srpnja. Onda o Predsjedniku države ovisi kada ćemo konstituirani novi Sabor, dodao je.

O dogovaranju i koaliranju kaže kako neće biti šopingiranja.

- Bit ćemo oprezni. 76 mandata, ako su pouzdani, to je vrlo dobro i stabilno rješenje. Ako netko želi podržati naš program i našu vladu, dobro je došao ali neće biti nikakvih šopingiranja niti žetončića, objasnio je Jandroković u razgovoru za Novu TV.

Smatra da ulazimo u izazovno razdoblje u kojem će jesen biti ekonomski izazovna, pa će, navodi, HDZ tražiti partnere koji su im prihvatljivi svjetonazorski i programski.

- Ali, isto tako i koji su spremni preuzeti odgovornost za upravljanje Hrvatskom, rekao je Jandroković dodajući kako ne bi komentirao hoće li u tome sudjelovati i IDS čiji je predsjednik inače ranije danas rekao da sigurno neće ići u koaliciju s HDZ-om. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • PakoPako_1 07.07.2020.

    Mi smo to radili kad je trebalo Pa da nismo konkretni?!

  • 06.07.2020.

    Nije da vas volim ali ipak guštam da Škorina družina nema mogućnosti za uvjete jer su gori od HDZ,a

  • 06.07.2020.

    Opet će SDSS postrojiti hdz-ovce jer su eto, istovjetnog svjetonazora. Ha ha ha ha..

Komentiraj...
Vidi sve komentare